Αυτά είναι τα 5 ζώδια που γίνονται εχθροί με τους πρώην τους!

POP UP TEAM
/
6 Μαΐου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Δεν υπάρχουν αν, ίσως και αλλά: οι χωρισμοί δεν είναι διασκεδαστικοί για κανέναν από αυτούς που εμπλέκονται. Ακόμη κι αν νιώσετε ανακούφιση που κάποιος έφυγε από την ζωή σας, αυτό δεν καθιστά τον χωρισμό πιο εύκολο.

Όλοι οι άνθρωποι διαχειρίζονται διαφορετικά έναν χωρισμό – κάποιοι ίσως καλύτερα από άλλους. Κι ενώ μερικοί μπορούν να μένουν φίλοι με τον πρώην τους, δεν είναι όλοι ικανοί γι’ αυτό.

Ποια 5 ζώδια δεν μπορούν με τίποτα, μα με τίποτα, να μείνουν φίλοι με τους πρώην τους;

 

1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο πλέον ανταγωνιστικός Κριός. Δεν ενδιαφέρεται να μείνει φίλος με κάποιον πρώην, επειδή είναι επικεντρωμένος στο να τον ανταγωνιστεί για να δει ποιος θα καταλήξει σε καλύτερα χέρια. Σίγουρα, δεν σας πειράζει να έχει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης για να ενημερώνετε για όλα τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή σας, αλλά το να κάνετε παρέα σαν φίλοι, απλά δεν παίζει. Μια αληθινή φιλία δεν στηρίζεται στον ανταγωνισμό και δεν είστε σε θέση να αντισταθείτε στην προσπάθεια να ξεπεράσει τον πρώην σας.

2. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Σας αρέσει να σας λατρεύουν, επομένως γιατί να θέλετε να είστε φίλος με τον πρώην σας και να τον δείτε να λατρεύει κάποιον άλλον; Αν μείνετε φίλοι, θα ανακαλύψετε αναπόφευκτα τις νέες σχέσεις του πρώην σας. Ένας άλλος λόγος; Το πείσμα σας. Εάν ο πρώην σας έκανε λάθος, δεν υπάρχει τρόπος να τον αφήσετε να ξαναμπεί στη ζωή σας, έστω και σαν φίλος. Μπορεί βέβαια να κάνει μια grande απολογία για τη συμπεριφορά του, αλλά και πάλι δεν πρόκειται να τον δεχτείτε.

3. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Δεν μπορείτε να το κρύψετε, αλλά ζηλεύετε. Αυτό δεν βοηθά στις σχέσεις ούτε βοηθά στο να παραμείνετε φίλοι με έναν πρώην. Είστε ένα παθιασμένο άτομο, το οποίο είναι σπουδαίο, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ζήλια. Εξαιτίας αυτής, απλά δεν μπορείτε να σκεφτείτε καν τις νέες σχέσεις του 0πρώην σας. Πώς θα μπορούσατε ποτέ να είστε σε θέση να διατηρήσετε μια φιλία όταν είστε συνεχώς ενοχλημένοι με τον νέο του έρωτα; Απλά δεν γίνεται.

4. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ως Αιγόκερως δεν συγχωρείτε ποτέ και πιστεύετε πως τα ξέρετε όλα. Αυτές οι ιδιότητες δεν είναι καθόλου χρήσιμες για τη διατήρηση μιας φιλίας μετά τον χωρισμό. Εάν αυτός ή αυτή σας χώρισε, δεν πρόκειται ούτε να το ξεχάσετε ούτε να τον συγχωρέσετε. Ακόμη κι αν ο χωρισμός δεν ήταν λάθος μόνο του άλλου, θα ρίξετε το φταίξιμο αλλού, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν μπορείτε ούτε αυτό να το καταλάβετε, δεν θα είστε ποτέ σε θέση να μείνετε φίλοι.

5. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Εάν υπήρχαν μαραθώνιοι για να τρέξετε από τα συναισθήματά σας, θα σπάζατε διαρκώς τα ρεκόρ. Είστε το πιο παθητικό ζώδιο, όσον αφορά στους χωρισμούς. Και ειλικρινά, δεν θα σας ενδιέφερε καθόλου να μείνετε φίλοι με τον πρώην σας. Δεν είναι αποκλειστικά το γεγονός πως μισείτε την ιδέα της διατήρησης μιας φιλίας με τον πρώην, είναι ότι δε θα μπείτε καν στον κόπο να προσπαθήσετε. Η φιλία με έναν πρώην μπορεί να απαιτήσει πολλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, και αν δεν είστε πρόθυμοι να κάνετε τη δική σας προσπάθεια, δεν θα ευδοκιμήσει κάτι τέτοιο.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved