Τα 2 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να είναι ηγέτες

andrew neel @unsplash
POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η ηγεσία δεν έχει να κάνει μόνο με το να έχεις εξουσία. Το θέμα είναι και να μπορείς να τη διαχειριστείς. Υπάρχουν ζώδια που έχουν γεννηθεί για να οδηγούν και εκείνα που προτιμούν να ακολουθούν. Οι ηγέτες χρειάζεται να έχουν θάρρος, να έχουν πάθος για αυτό που κάνουν και να πιστεύουν στο project τους. Επίσης, πρέπει να μπορούν να επιβάλλονται, χωρίς όμως να γίνονται δυσάρεστοι.

Κοινώς, πολλοί το θέλουν, λίγοι το καταφέρνουν. Υπάρχουν όμως δύο ζώδια που το έχουν στο αίμα τους και συνήθως, είναι σε υψηλές επαγγελματικές θέσεις. Γεννημένοι ηγέτες. Μπορεί επίσης να είναι και αυτός ο σύντροφος που έχει μία τάση επιβολής και που θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο ή ότι πρέπει να έχει πάντα την τελευταία κουβέντα.

Λέων

Δεν είναι μόνο στο επίκεντρο στα πάρτι. Το ζώδιο της Φωτιάς έχει αυτό το ταλέντο της άμεσης έκφρασης και ξέρει πότε και πώς να πει κάτι προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Είτε βρίσκεται σε μία χαλαρή παρέα σε ένα απόμερο χωριό, είτε είναι ο διευθυντής μίας πολυεθνικής εταιρίας, ξέρει πώς να τραβά όλα τα βλέμματα (και το ενδιαφέρον) πάνω του αλλά χωρίς να αερολογεί. Εξάλλου τι θέλει ο Λέων; Να ακούει ένα χειροκρότημα και το να φωνάζουν το όνομά του ρυθμικά.

Αιγόκερως

Το ζώδιο που έχει ταλέντο στην οργάνωση, τον χειρισμό δύσκολων υποθέσεων και γενικά οτιδήποτε προϋποθέτει λογική σκέψη. Είναι αυτό το πρόσωπο που είναι ο CEO σε μία εταιρία, το σκληρό αφεντικό που κάνει όμως τα πάντα να πηγαίνουν ρολόι, ο οικογενειάρχης που σχεδιάζει τις καλύτερες διακοπές (με πρόγραμμα όμως). Δεν το βάζει εύκολα κάτω και δεν εγκαταλείπει επειδή προκύπτουν εμπόδια. Ξέρει ότι μπορεί να τα καταφέρει και πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Ενίοτε, περισσότερο από όσο χρειάζεται. Αν ο Batman έχει ζώδιο, είναι σίγουρα Αιγόκερως.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved