Τα 4 ζώδια που έχουν τεράστια θέματα εμπιστοσύνης

POP UP TEAM
/
12 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Δεν εμπιστεύονται ούτε την σκιά τους

Έχεις δει το γνωστό καρτούν με τον Λούκυ Λουκ που γυρίζει και πυροβολεί την σκιά του; Εύκολα ένα από τα 4 ακόλουθα ζώδια θα έκανε το ίδιο. Και αυτό γιατί πραγματικά δεν εμπιστεύονται τίποτα και κανέναν και έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο να ανοιχτούν και να αφήσουν κάποιον να τους πλησιάσει αρκετά και να μάθει πράγματα και μυστικά για εκείνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα πραγματικά “σκληρό καρύδι”. Τόσο σκληρό, όσο και το καβούκι του. Κλείνεται εκεί μέσα και δεν επιτρέπει πολλά-πολλά. Προσοχή! Δεν είναι αντικοινωνικός ή μοναχικός. Είναι απλώς τυπικός και βάζει όρια. Επιτρέπει να τον πλησιάσεις τόσο όσο. Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πρέπει να περάσεις από χίλια κύματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού είναι πραγματικά… Mission Impossible. Ξέχνα το! Απλά… Δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Πώς θα εμπιστευτεί εσένα; Χτίζει γύρω του τείχη, οχυρώνεται και δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να τα διαπεράσει. Τρέμει την προδοσία όσο τίποτα άλλο γιατί αν του συμβεί, δεν ξέρει κι εκείνος μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι απόμακρος, σοβαρός και δύσπιστος. Δεν επιτρέπει οικειότητες και κρατά τους άλλους σε απόσταση. Στο κομμάτι αυτό μοιάζει πάρα πολύ με τον απέναντί του, Καρκίνο. Δεν ανοίγεται, δεν εμπιστεύεται και φυσικά δεν θα καθίσει να σου πει μυστικά του ή τι έχει στο μυαλό του. Για εκείνον είσαι μια τυπική γνωριμία ή άτομο μιας παρέας, μέχρι εκεί. Θα περάσει αρκετός χρόνος και εσύ από πολλά τεστ, ώσπου να τον πλησιάσεις πραγματικά…

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίτο ζώδιο του νερού έχει και εκείνο τεράστια θέματα εμπιστοσύνης. Μην σε ξεγελά ο ήπιος χαρακτήρας τους ή το χαμογελαστό τους πρόσωπο. Έχουν μόνιμα τον φόβο μέσα τους. Τρέμουν στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να τους ξεγελάσει, να τους εκμεταλλευτεί και να τους χρησιμοποιήσει. Δεν εμπιστεύονται και τους βλέπουν όλους με μεγάλη καχυποψία. Σκέφτονται συχνά αρνητικά και πεσιμιστικά και δεν ανοίγονται εύκολα. Στο κομμάτι αυτό έχουν κοινά στοιχεία και με τον Καρκίνο και με τον Σκορπιό.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved