Τα 3 ζώδια που δεν πιστεύουν καθόλου στον εαυτό τους

POP UP TEAM
/
18 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Θα πρέπει να πατήσουν περισσότερο στα πόδια τους…

Γιατί δυνατότητες έχουν. Και μάλιστα πολλές!

Κάποιες στιγμές της ζωής μας, αμφιβάλλουμε για τις δυνατότητές μας, το αν έχουμε τα skills για να πετύχουμε έναν στόχο μας, ακόμα κι αν μπορούμε να αγαπηθούμε ή μας αξίζει κάτι καλύτερο και είναι απολύτως ανθρώπινο. Ορισμένοι από μας την έλλειψη σιγουριάς την χρησιμοποιούν για να βελτιωθούν περισσότερο και να ανέβουν ένα σκαλοπάτι ψηλότερα. Σε άλλους δημιουργούνται μεγαλύτερες ανασφάλειες και ατολμία ή δισταγμός να επιχειρήσουν κάτι, που μπορεί να μην καταφέρουν και να απογοητευτούν.

Ας δούμε ποια ζώδια αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους και χρειάζονται μπουστάρισμα αυτοπεποίθησης.

1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως και το καβούρι, έτσι και οι Καρκίνοι είναι αρκετά επιφυλακτικοί και με μεγάλες δόσεις ανασφάλειας, κυρίως συναισθηματικής, κάτι που τους σπρώχνει και να κινούνται πλαγίως και να είναι συνεχώς με τις κεραίες τους ανοιχτές, σε περίπτωση που πιάσουν προειδοποιητικά σήματα για τους ανθρώπους που τους πλησιάζουν ή μια κατάσταση που προκύπτει. Αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι συχνά που τους χαντακώνει. Ο φόβος μήπως τυχόν προδοθούν και πληγωθούν είναι που τους κάνει να διστάζουν να κάνουν κινήσεις και να χάνουν ευκαιρίες.

2. ΙΧΘΥΕΣ

Είναι γνωστό ότι τα Ψάρια είναι εύθραυστα πλάσματα που χρειάζονται προστασία και στήριξη, όταν έρχονται αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις γιατί τα χάνουν και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Συχνά τα πιάνει μεμψιμοιρία, απαισιοδοξία και αυτό-αμφισβήτηση και πάνω στη σύγχυσή τους κάνουν λάθος επιλογές. Γι’ αυτό έχουν ανάγκη κάποιον να τους κρατήσει το χέρι, να τονώσει το ηθικό τους και να τα ωθήσει να προσπαθήσουν όχι μόνο να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους, αλλά και να πιστέψουν στον εαυτό τους και ότι τους αξίζει το καλύτερο.

3. ΔΙΔΥΜΟΙ

Ω ναι! Κι όμως! Οι Δίδυμοι, εξ αιτίας της «διπλής» τους φύσης, συναισθηματικής και λογικής, συχνά βρίσκονται σε διχασμό και σύγχυση και δεν ξέρουν προς τα πού να κατευθυνθούν. Διστάζουν, αμφιβάλλουν, κυρίως όσον αφορά στο «δέσιμο» με άλλους ανθρώπους και μια ακούν το μυαλό και μια την καρδιά τους. Το αποτέλεσμα είναι να είναι μόνιμα με το ένα πόδι στην πόρτα, έτοιμοι να φύγουν γιατί κατά βάθος πιστεύουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας σχέσης ή είναι ανίκανοι να αγαπήσουν. Εκεί χρειάζεται κάποιος να τους αποδείξει ότι κάνουν μεγάλο λάθος και είναι οι ίδιοι που σαμποτάρουν τον εαυτό τους.

 

Mε πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved