Τα 4 ζώδια που έχουν μια καρδιά από πάγο

POP UP TEAM
/
14 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Υπάρχουν κάποια ζώδια που ακολουθούν πιστά την καρδιά τους και κάποια άλλα που προτιμούν τον δρόμο του μυαλού και της λογικής.

Κάποια ζώδια λοιπόν που είτε δεν τα πάνε καλά με το συναίσθημα, είτε δεν το αναγνωρίζουν, είτε δεν θέλουν να χάνουν τον έλεγχο βρε αδερφέ πράγμα που πιστεύουν ότι θα πάθουν αν αφεθούν στην καρδιά να τα οδηγήσει.

Ως εκ τούτου προτιμούν την αποστασιοποίηση πράγμα που σίγουρα όταν είσαι ερωτευμένη με αυτά, θα σου σπάσει τα νεύρα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Βέβαια κανείς ποτέ δεν χάνει όταν ερωτεύεται ακόμα κι αν το πρόσωπο του έρωτά του ανήκει σε ένα ψυχρό ζώδιο.

Δες ποια είναι αυτά για να ξέρεις που πας να μπλέξεις.

Υδροχόος

Αν ξέραμε το ζώδιο της Βασίλισσας του Χιονιού των παραμυθιών μάλλον θα ήταν Υδροχόος. Ναι οι Υδροχόοι είναι πρώτοι στη λίστα των ψυχρών ζωδίων και θα το έχουν διαπιστώσει ήδη αφού η κατηγορία που συχνότερα ακούν από τους συντρόφους τους είναι η αδιαφορία. Ακόμα και αν απιστήσει κανείς σε βάρος τους, αν τους χωρίσει πάνω στον πρώτο καιρό του έρωτά τους, αυτοί θα το αντιμετωπίσουν με μία ψυχρότητα. Είναι αυτό το υπέροχο cool του χαρακτήρα τους όμως που τους κάνει ξεχωριστούς στα μάτια όλων μας. Δεν είναι ότι δεν νιώθουν, απλά τα νιώθουν όλα από απόσταση κυρίως επειδή το μυαλό τους είναι σχεδόν μόνιμα κάπου αλλού.

Δίδυμος

«Εσύ δεν ήσουν άνθρωπος, εσύ ήσουν χιονάνθρωπος» τραγουδούσε ο Μητροπάνος και μάλλον σε Δίδυμο αναφερόταν. Ως ζώδιο του αέρα και ο Δίδυμος αντιμετωπίζει τα πράγματα εγκεφαλικά όπως ο Υδροχόος. Όλα είναι στο μυαλό του ακόμα και τα συναισθήματα και αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο της πορείας του σε αυτά. Προτιμά να βράζει μέσα του -γιατί κι εκείνος έχει μια ευαίσθητη πλευρά, μη βλέπεις που την κρύβει- παρά να δείξει ευάλωτος και να εκφράσει τα συναισθήματά του. Αναγνωρίζει ως ανώτερη των συναισθημάτων τη λογική και την κάνει πυξίδα στη ζωή του. Μπορεί βέβαια να μην θέλει να εμβαθύνει στα δικά του συναισθήματα ή να τα αναλύσει αλλά η τρομερή του οξυδέρκεια τον κάνει τέλειο στο να αναλύει τα συναισθήματα των άλλων. Αν δεν σας βγει ο έρωτας λοιπόν λόγω ψυχρότητας, κράτα τον για φίλο. Είναι ιδανικός.

Παρθένος

Δεν είναι ότι είναι ακριβώς ψυχρή η Παρθένος, αλλά είναι υπεραναλυτική ακόμα και στα συναισθήματα. Θα τα βάλει στο μικροσκόπιο του μυαλού της, θα τα χωρίσει σε κατηγορίες και υποκατηγορίες θα τα βάλει στα κουτάκια τους και στην συνέχεια όποια από αυτά τα κουτάκια της φαίνονται άχρηστα θα τα πετάξει από το παράθυρο. Είδες; Δεν είναι ακριβώς ψυχρότητα. Οργανωτικότητα είναι. Αλλά πόση οργανωτικότητα να χωρέσει στον έρωτα; Παιδεύεται με αυτό και ελπίζει να μπορέσει να τα συβιβάσει κάποια στιγμή. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να πάψει για λίγα έστω λεπτά να θέλει να ελέγχει όλους τους τομείς της ζωής του, λίγα μόνο λεπτά και το συναίσθημα θα τον κατακλύσει.

Αιγόκερως

Χλιαρός προς κρύος ο Αιγόκερως είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος της λίστας. Κι αυτό όχι γιατί δεν έχει συναίσθημα αλλά επειδή κολλάει τόσο πολύ στο πρέπει που όταν αυτό αντιτάσσεται στους προσωπικούς του κανόνες ηθικής και συνοχής του σύμπαντός του, προτιμά να μην το ακολουθήσει. Ο Αιγόκερως, που συχνά κατηγορείται ότι υπολογίζει πρώτα και κύρια το συμφέρον του, κάποια στιγμή στη ζωή του θα αποφασίσει να ακολουθήσει την καρδιά, είναι τέτοια η ροπή του και γι’ αυτό και βρίσκεται στην τελευταία θέση της λίστας. Αλλά καθώς δεν κατέχει το άθλημα του συναισθήματος το πιθανότερο είναι να φάει τα μούτρα του και από τότε να ορκιστεί αιώνια υποταγή στη φίλη του την τετράγωνη λογική.

 

Mε πληροφορίες από ladylike.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved