Τα 3 ζώδια που επιβάλλονται σεξουαλικά από την πρώτη στιγμή

POP UP TEAM
/
4 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τα ζώδια αυτά θέλουν να έχουν τον έλεγχο και θα σου επιβληθούν από την πρώτη στιγμή. Με το… «χαίρω πολύ» θα καταλάβεις τις προθέσεις τους. Δεν θα κρυφτούν και θα ζητήσουν όλα όσα θέλουν. Στο κρεβάτι θα σου αποδείξουν ποιος είναι το «αφεντικό».

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι άνθρωπος της υπομονής. Ό,τι θέλει, το θέλει τώρα! Δεν θα περιμένει απλά να πέσει από τον ουρανό. Θα πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και πάντα θέλει να είναι ο καλύτερος σε όλα. Οπότε αυτή την συμπεριφορά θα πρέπει να την περιμένεις και στο κρεβάτι. Μερικές φορές, αυτή η ανυπομονησία τους, τον παρασύρει και μπορεί να γίνει λίγο… επιθετικός. Θέλει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα στο sex, αρκεί να έχει εκείνος το πάνω χέρι και να ηγείται. Του αρέσει ο έλεγχος και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος εραστής. Μην απορήσεις αν σου «συστήσει» μια στάση που δεν έχεις ξανακάνει ποτέ με κάποιον άλλο. Επίσης φρόντισε να είστε κάπου μόνοι και να έχετε σχετικά καλή… ηχομόνωση, αν δεν θέλετε να σας ακούσει όλη η γειτονιά. Του αρέσει να φωνάζει!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι υπερήφανος, αρχηγικός και επιβάλλεται γενικότερα στη ζωή του. Όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με κάτι, θα αφιερώσει χρόνο για να τα καταφέρει και δεν θα σταματήσει, εάν το αποτέλεσμα δεν είναι… τέλειο και αυτό είναι ένα καλό σημάδι για την… σεξουαλική του συμπεριφορά. Είναι ευγενικός και τρυφερός με όσους αγαπά και φυσικά ξέρει πώς να περνάει καλά. Όταν θέλει να ικανοποιήσει το ταίρι του, θα το κάνει να νιώθει πως είναι το κέντρο του κόσμου, διότι από τη μια του αρέσει να το βλέπει ευτυχισμένο και από την άλλη για να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος. Αν σε βάλει στο μάτι, θα σε παρασύρει να κάνεις σεξ μαζί του, με ένα μόνο χαμόγελο. Και αν θες να κάνεις την εμπειρία σου μαζί του αξέχαστη, χάρισέ του χάδια και κομπλιμέντα και θα δεις αμέσως τα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Σκορπιός αποφασίσει να κάνει κάτι, ο κόσμος να χαλάσει, θα το καταφέρει. Είναι εξαιρετικά ξεροκέφαλος κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο… κακό όταν μιλάμε για σεξουαλική επιβολή και το να έχει το πάνω χέρι στο κρεβάτι. Θα αφοσιωθεί σε σένα κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης ψυχή τε και σώματι και θα ζήσεις μαζί του την εμπειρία της ζωής σου. Προετοιμάσου για όλα! Για kinky καταστάσεις, ερωτικά παιχνίδια, διαφορετικές στάσεις κτλ. Επίσης του αρέσει να κάνεις σεξ σε σημεία που ξέρει ότι ίσως και να τον «πιάσουν». Εκείνος έχει τον απόλυτο έλεγχο και δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει…

 

Με πληροφορίες από astroloy.gr

Tags :

Μοιράσου το ...