Τα 5 ζώδια που η μοναξιά τα «σκoτώνει»

POP UP TEAM
/
13 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν με τίποτα να μείνουν μόνοι

Η μοναξιά είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους. Δεν αντέχουν λεπτό, αν δεν έχουν κάποιον/α δίπλα τους. Έχουν ανάγκη τη συντροφιά, την παρέα ενός ατόμου ή κόσμο γύρω τους για να νιώθουν καλά και ασφαλή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι από τα πιο κοινωνικά ζώδια που θα μπορούσες να συναντήσεις. Είναι τύπος έξω καρδιά που θέλει να μιλάει, να γελάει, να κάνει… κοινωνικό σχολιασμό (στο χωριό μας το λέμε κουτσομπολιό). Εάν ο Δίδυμος μείνει μόνος για διάφορους λόγους, είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να μιλάει με τον εαυτό του ή τον τοίχο. Κάπου θέλει να τα πει. Η μοναξιά τον «σκοτώνει» και είναι η χειρότερη τιμωρία για εκείνον.

ΛΕΩΝ

Τι θα ήταν ο Βασιλιάς, αν δεν είχε… αυλικούς ή υπηκόους; Ο Λέοντας, αν δεν έχει δίπλα του ανθρώπους, νιώθει σαν λύκος που έχει χάσει την αγέλη του, θαμπώνει η αίγλη και η λάμψη του. Είπαμε, θέλει κοινό για να μπορεί να το εντυπωσιάζει, να τον αποθεώνουν, να τον θαυμάζουν και να μπορεί να πουλήσει… μούρη. Πού θα δείξει ό,τι καινούργιο αγοράζει; Σε ποιον θα καυχηθεί για τα επιτεύγματά του; Αν μείνει μόνος, δεν την «παλεύει κάστανο»…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος -όπως και ο Δίδυμος, αλλά και ο Ζυγός- είναι ζώδιο του αέρα. Κοινωνικός από την φύση του, θέλει να έχει φίλους δίπλα του, με τους οποίος θα ανταλλάσσει απόψεις, θα τους συμβουλεύει, θα τους κατευθύνει και τους μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του. Αν μείνει μόνος με ποιον θα μοιραστεί την σοφία του και τις γνώσεις του; Επίσης θα βαρεθεί πάρα πολύ εύκολα και θα πέσει σε κατάθλιψη.

ΖΥΓΟΣ

Για τον Ζυγό τα πράγματα είναι απλά. Είναι ένα μείγμα Λέοντα και Δίδυμο-Υδροχόου. Από την μια θέλει κόσμο γύρω του για να έχει θαυμαστές, να τον φλερτάρουν, να τους γοητεύει, να τον αποθεώνουν και να τον αγαπούν και από την άλλη, επειδή κι αυτός είναι κοινωνικός και δεν βάζει γλώσσα μέσα, θέλει να έχει κόσμο για να μιλά, να παρτάρει και να διασκεδάζει. Αν μείνει μόνος, είναι πολύ πιθανό να τον δεις με θλίψη στα μάτια και με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα έχεις στο μυαλό σου τον Αιγόκερω ως ένα άτομο μονόχνοτο και λίγο ξινό. Δεν είναι τόσο αντικοινωνικός όσο φαντάζεσαι. Εντάξει, δεν είναι και party animal όπως τα παραπάνω ζώδια, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται τους φίλους που εκείνος επιλέγει να έχει δίπλα του. Δεν είναι της ποσότητας, αλλά της ποιότητας. Διαλέγει ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζει και από εκεί και πέρα τους θέλει στην ζωή του και δεν μπορεί χωρίς αυτούς.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved