Τα 4 ζώδια που τα παίρνουν στο κρανίο εύκολα, αλλά ηρεμούν γρήγορα

POP UP TEAM
/
22 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που δεν θέλουν και πολύ για να νευριάσουν; Που γίνονται τούρμπο στη στιγμή, αλλά τους περνάει πολύ γρήγορα; Είναι αυτά που είναι στη σειρά (αστρολογικά μιλώντας).

Δίδυμοι

Όταν ο Δίδυμος έχει πολύ άγχος, το πιθανότερο είναι ότι θα πάθει άγχος και θα τα πάρει στο κρανίο. Δεν του φταίει κάποιος, αλλά νιώθει ότι πρέπει να εκτονώσει τα νεύρα του. Είναι αυτός ο άνθρωπος που κάθεται ήσυχα και ωραία και ξαφνικά τον τσιμπάει μύγα. Λίγα λεπτά μετά, θα συνεχίσει με ηρεμία αυτό που έκανε πριν. 

Καρκίνος

Μιλάμε για το απόλυτα κυκλοθυμικό ζώδιο. Μπορεί να εκνευριστεί επειδή δεν βρήκε το αγαπημένο του φαγητό γυρνώντας από τη δουλειά ή επειδή κάποιος του άσκησε ελαφριά κριτική στη δουλειά. Ή που θα του βγει σε παράπονο ή σε μεγάλα νεύρα. Είναι όμως πολύ εύκολο να το ξεχάσει και να επανέλθει σε ήρεμη κατάσταση.

Λέων

Εκεί που τον βλέπεις να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να μην τον επηρεάζει τίποτα, τα παίρνει στο κρανίο. Του συμβαίνει συνήθως όταν οι άλλοι δεν υπολογίζουν τη γνώμη του και όταν δεν μπορούν να τον καταλάβουν πραγματικά.

Παρθένος

Ένα ψίχουλο στον πάγκο της κουζίνας, μία εκκρεμότητα στη δουλειά και ένα γραμματικό λάθος αρκούν για να κάνεις έναν Παρθένο τούρμπο. Τα παίρνει στο κρανίο πολλές φορές μέσα στη μέρα αλλά του περνά σε χρόνο dt. Σαν να μην συνέβη ποτέ ένα πράγμα.

 

Με πληροφορίες από το ladylike

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved