Αυτά είναι τα 3 πιο υστερικά ζώδια

POP UP TEAM
/
29 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Είναι τα τρία ζώδια τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην διαχείριση του όποιου προβλήματος, μικρού ή μεγάλου. “Μπλοκάρει το σύστημά” τους εύκολα. Είναι αυτά που μπορεί να τα πιάσει πανικός και να κάνουν λες και ήρθε το τέλος του κόσμου, επειδή είδαν μια… τρύπα στην αγαπημένη μπλούζα τους.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε, αν και το ένα από αυτά το έχετε μαντέψει ήδη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο με το οποίο μπορείς να κάνεις παρέα ευχάριστα, έχει μια αδυναμία σημαντική (και ποιος δεν έχει άλλωστε!). Βιώνει μεγάλες αλλαγές στην διάθεσή του. Κάποιες φορές, εκεί που πετάει από την χαρά του και νιώθει καλά, τον πιάνει πανικός και άγχος για ασήμαντη αφορμή και έχει άσχημα ξεσπάσματα. Μέχρι να ηρεμήσει, θα χρειαστεί χρόνο και σίγουρα πρέπει να έχει δίπλα του ψύχραιμους ανθρώπους για να μπορέσουν να τον καλμάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα περίμενες να δεις την Παρθένο πρώτη στην λίστα και εν μέρει είχες ένα δίκιο. Είναι ένα ζώδιο το οποίο, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε αυτά της Γης, οπότε είναι προσγειωμένο, πρακτικό και σταθερό, συχνά στην ζωή του έχει συναισθηματικά ξεσπάσματα για ασήμαντους λόγους και αφορμές. Μεγιστοποιεί τα προβλήματα και τις καταστάσεις και έχει υστερικές αντιδράσεις, προκαλώντας στρες και αναστάτωση και στους γύρω του. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τις παρορμήσεις αυτές κυρίως για τον ίδιο της τον εαυτό γιατί με την υστερία μόνο κακό προκαλεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και ο Καρκίνος, έτσι και ο Αιγόκερως (απέναντι βρίσκονται άλλωστε), είναι ένα άτομο που κατά γενική ομολογία είναι ευχάριστο και κοινωνικό. Ωστόσο αρκετές φορές, τα συναισθήματά του τον «πνίγουν» και έχει άσχημα ξεσπάσματα και αντιδράσεις. Γίνεται υπερβολικός, θίγεται, νιώθει ότι υποτιμάται και αν έχει κάνει αρκετό καιρό υπομονή είναι πιθανό να το πιάσει κρίση υστερίας. Αυτό του συμβαίνει κυρίως στον επαγγελματικό του τομέα, καθώς μην ξεχνάμε ότι είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια και τα πιο εργασιομανή.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved