Το BEN’S ORIGINAL™ προσφέρει σε όλους μία θέση στο τραπέζι. Πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

POP UP TEAM
/
17 Μαρτίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Με αφορμή τη νέα καμπάνια Είμαστε όλοι original! που αναδεικνύει τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και ταυτόχρονα, δημιουργεί ευκαιρίες που προσφέρουν σε όλους μια θέση στο τραπέζι. χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, το Ben’s Original™ υποστηρίζει παιδιά και νέους σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 

Παράλληλα, θέλοντας να συμβάλει σε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, το Ben’s Original™ προσφέρει υποτροφίες για σπουδές μαγειρικής σε 10 νέους και νέες που στηρίζει η Ένωση. Καθιστώντας μας όλους συμμέτοχους στην πρωτοβουλία αυτή, για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των αγαπημένων προϊόντων Ben’s Original™, θα διατίθεται για αυτό τον σκοπό.

Η κυρία Τατιάνα Μουλούλη, Υπεύθυνη Προγραμμάτων και Εθελοντισμού της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες στο Ben’s Original που στηρίζει την προσπάθεια μας να προσφέρουμε εφόδια στα παιδιά που αγκαλιάζουμε για να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται».

Παράλληλα, με στόχο να υποστηρίξει την πρόσβαση σε θρεπτικά γεύματα όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών στη χώρα μας, προσέφερε 20.000 μερίδες ρύζι, καλύπτοντας έτσι τις ετήσιες ανάγκες σίτισης σε φορείς που στηρίζει η Ένωση. 

Όπως δήλωσε ο Άλκης Γέραλης, Market Director Mars Multisales South Europe, για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα:  «η νέα καμπάνια μας συμβολίζει ταυτόχρονα το όραμα και τη δέσμευση του Ben’s Original™ για ανάληψη πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο. Προσωπικά, είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος για τη διπλή πρωτοβουλία που υλοποιούμε στην Ελλάδα – να στηρίξουμε δηλαδή τόσο τη διατροφή, όσο και ευκαιρίες εκπαίδευσης παιδιών και νέων ανθρώπων». 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved