Το Άσυλο Ανιάτων ενισχύεται με δωρεά επίπλων από την Praktiker Hellas

POP UP TEAM
/
30 Μαΐου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Το Άσυλο Ανιάτων παρέλαβε μία σημαντική δωρεά επίπλων από την PraktikerHellasμε στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος για τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος. Η δωρεά περιλαμβάνει μία σειρά από έπιπλα διαφόρων χρήσεων που θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις οργανωτικές και λειτουργικές ανάγκες των γραφείων και του νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων. 

Η Praktiker Hellas στέκεται με συνέπεια, έγνοια και φροντίδα στο Άσυλο Ανιάτων επί σειρά ετών με πολλαπλές ενέργειες που έχουν βελτιώσει σημαντικά το βιοτικό επίπεδο των περιθαλπόμενων του Ιδρύματος. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία έχει δωρίσει τεχνολογικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης των περιθαλπόμενων του Ιδρύματος, καθώς και κλιματιστικά για τους θαλάμους του νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων.

Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την Praktiker Hellas, η οποία στηρίζει το έργο μας επί σειρά ετών με όποιον τρόπο μπορεί. Η συνεισφορά της είναι συγκινητική και η συμβολή της στο έργο μας αξιοσημείωτη. Η διάθεση προσφοράς και το αίσθημα αλληλεγγύης είναι από τα λίγα προτερήματα που χαρακτηρίζουν τους «αόρατους – σιωπηλούς» ανθρώπους, που βρίσκονται πίσω από την Praktiker Hellas. Η επιλογή του Ασύλου Ανιάτων για τις δωρεές της εταιρείας Praktiker μάς τιμά ιδιαίτερα και θα τιμήσουμε με σεβασμό την επιλογή τους και τη γενναιόδωρη πράξη προσφοράς τους».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved