Το Bref, ο ειδικός στον καθαρισμό της τουαλέτας, ανανεώνει τις σειρές του!

POP UP TEAM
/
6 Ιουλίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Τα μπλοκ τουαλέτας Bref ήρθαν με 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και βελτιωμένες συνθέσεις για απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας!

Η  Νο1 μάρκα στην Ελλάδα στα μπλοκ τουαλέτας* ανταποκρίνεται στα θέλω του καταναλωτή, με νέες συσκευασίες,100% ανακυκλώσιμες, και βελτιωμένες συνθέσεις ακόμη πιο φιλικές προς το περιβάλλονενισχύονταςτη δέσμευση της Henkelγια έναν κόσμο πιο καθαρό, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξηςκαι του τοπικού προγράμματος Aειφορίας «για καλό».

BrefPro Νature: Η πρώτη συσκευασία μπλοκ τουαλέτας από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και95% βιοδιασπώμενο άρωμα

AD56199D 15D6 4FBF B477 0BAD2187C5AE

Η φιλική προς το περιβάλλονσειράBrefPro Νature,ενισχύεται με 95% βιοδιασπώμενο άρωμα και 100%ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη συσκευασία. Η σειράBrefPro Νatureγίνεται η ιδανική σας επιλογή για την καθαριότητα του μπάνιου, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος!

BrefPowerActiveΜεγαλύτερηκαθαριστική δράση και λάμψη

F331D9DD D0B7 4B74 8489 1A3BC553EEBC

Ησειρά BrefPowerActive,με νέαφόρμουλα που δρά 50% περισσότερο κατά των αλάτων**προσφέρει καλύτερη καθαριστική δράση, περισσότερη λάμψη και βελτιωμένη αίσθηση καθαριότητας. 

BrefBlueActiveΑπόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα στην τουαλέτα σας χωρίς άσχημες μυρωδιές, με τη νέα τεχνολογία «ΟdorStop». 

63898938 19AB 4DD1 8CED 68A6B8D7EC0F

ΗσειράBrefBlueActive,με τη μοναδική σύνθεση τεσσάρων λειτουργιών,  αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, παρέχει καθαριστικό αφρό που χρωματίζει το νερό, έχει σύστημα ενεργής προστασίας και προσφέρει περισσότερη φρεσκάδα. Η σύνθεσή του ενισχύεται με τηνέα τεχνολογία «ΟdorStop».Μέχρι σήμερα τα μπλοκ τουαλέτας με τη δράση τους απλά καλύπτουν τις δυσάρεστες οσμές. Η τεχνολογία «ΟdorStop»τις εγκλωβίζει κάτω από την επιφάνεια του νερού και δεν τους επιτρέπει να αναδυθούν, αφήνοντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.Παράλληλα, η σειρά BrefBlueActiveπροσφέρειγιαπρώτηφοράτοBrefBlueActiveChlorineκαιτοBrefBlueActiveFloralσεtriopackμέγεθος.

BrefDeluxe: Το 1οpremium άρωμα για την τουαλέτα σας, τώρα με πέρλες αρώματος.

7AA61F81 252A 4F65 B31B 4646C6748218

Ησειρά BrefDeLuxeεμπνευσμένη από τα πιο εκλεπτυσμένα αρώματα τωνμεγάλων οίκων μόδας, ενισχύεται με αρώματα που διαρκούν ακόμη περισσότερο! Περιέχοντας πέρλες αρώματος τα νέα BrefDeluxeπροσφέρουν ακόμη πιο έντονο άρωμαπου ανανεώνεται σε κάθε χρήσηΠλούσιες αρωματικές νότες που διαρκούν και η γνωστή καθαριότητα Bref χαρίζουνσε κάθε μπάνιο φρεσκάδα που διαρκεί εβδομάδες.

Ανακαλύψτε και εσείς τις βελτιωμένεςσειρές Brefπου σας εξασφαλίζουν απόλυτη καθαριότητα, όποια και ανεπιλέξετε! 

**Μετά από αρκετές χρήσεις, σε σύγκριση με επιφάνειες που δεν έχουν καθαριστεί

Πηγή: Consumer Study DΕ 2017 – 2019

*Πηγή: IRI, Infoscan στοιχεία 2021, Πωλήσεις σε Αξία μπλοκ τουαλέτας, Σύνολο Ελλάδος.
 

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €20 δις και λειτουργικά κέρδη €2,7 δισ. για το έτος 2021. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX. 

Για περισσότερες πληροφορίες:www.henkel.com

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved