Ο Ηλίας Μόσιαλος στέλνει μήνυμα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν για κορωνοϊό ή το σκέφτονται ακόμα, με σκηνή από το Sex and the City.

Με μια σκηνή από την τηλεοπτική σειρά Sex and the City στέλνει μήνυμα ο Ηλίας Μόσιαλος σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. 

Η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών με όλα τα εμβόλια άνοιξε την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, την ώρα που οι συνολικοί εμβολιασμοί ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια στην Ελλάδα.

Το Υπουργείο Υγείας δεν σταματά να υλοποιεί βήμα βήμα και στοχευμένα τα όσα προβλέπονται στην επιχείρηση «Ελευθερία», με το εμβολιαστικό πρόγραμμα να ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να δημιουργηθεί το «τείχος ανοσίας», να μπει τέλος στην πανδημία και να επιστρέψει η κανονικότητα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Σαμάνθα, Κάρι, Σάρλοτ και Μιράντα από το Sex and the City - Η ατάκα από τον Ηλία Μόσιαλο
Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), με ανάρτησή του στο Facebook, χρησιμοποιεί τις πρωταγωνίστριες του Sex and the City για να στείλει μήνυμα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν ή το σκέφτονται ακόμη.

Σαμάνθα, Κάρι, Σάρλοτ, Μιράντα έχουν στρέψει το κεφάλι προς τα αριστέρα, με βλέμμα απορίας. «Όταν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί» η ατάκα που έγραψε ως λεζάντα ο Ηλίας Μόσιαλος στη χιουμοριστική του ανάρτηση, που έγινε viral.

 

via athensvoice.gr