Ο Jamie Oliver φιλοξενεί δύο οικογένειες από την Ουκρανία

©Instagram/ jamieoliver
POP UP TEAM
/
8 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Σε επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, που παίζεται στην Αυστραλία, ο Bρετανός σεφ, Τζέιμι Όλιβερ, αποκάλυψε ότι τον περασμένο χρόνο υποδέχθηκε δύο οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μetro», o διάσημος σεφ ήταν καλεσμένος στο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Μάλιστα, πριν από ένα μήνα ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του με τη σύζυγό του Τζουλς,23 χρόνια μετά τον γάμο τους και έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά.

 

Στην πρεμιέρα του δέκατου πέμπτου κύκλου, όταν η διαγωνιζόμενη Larissa Sewell παρουσίασε ένα πιάτο από την Ρωσία και ένα από την Ουκρανία, τη διάσημη «Μπορς» με τα ψωμάκια «Παμπούσκα», ο σεφ είπε: «Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό που βρίσκεστε εδώ με ένα ρωσικό και ένα ουκρανικό πιάτο. Μπορώ να σας πω ένα μικρό μυστικό που κανείς δεν γνωρίζει; Έχω δύο οικογένειες από την Ουκρανία που ζουν μαζί μου τους τελευταίους επτά μήνες». Συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με κορυφαίους σεφ από την Ουκρανία, οπότε έχω φάει αρκετή «μπορς». Είναι υπέροχη!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σούπα μπορς είναι μία παραδοσιακή συνταγή από την Ουκρανία, με κύριο συστατικό το παντζάρι.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved