Για τα όσα είδε τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1 ιδιοκτήτης καφετέριας δίπλα από το σημείο όπου έγινε η επίθεση με βιτριόλι προχθές.

Όπως είπε ο άνδρας, μετά την επίθεση, μία γυναίκα με μαύρα έτρεχε πίσω από την 34χρονη και φώναζε "η κοπέλα, η κοπέλα". Έτσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί της, αφού ήταν αφενός υπεράνω υποψίας, αφετέρου η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στην άτυχη κοπέλα.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής είπε ότι προς το παρόν η έρευνα για το συμβάν είναι σε εξέλιξη, ενώ η ίδια δεν είναι σε θέση να μιλήσει.

"Έχει καεί όλο της το πρόσωπο", εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας.

Ως προς τα αίτια, πάντως, ο δικηγόρος, όπως και η οικογένεια και το ίδιο το θύμα ότι, "δεν είχε καμία διαφορά με κανέναν".

"Δεν έχω στοιχεία, αλλά όπως έγινε το συγκεκριμένο έγκλημα, παραπέμπει σε προσωπική διαφορά, όπως διαπράχθηκε φαίνεται εκδικητικό", εκτίμησε ο Α.Λύτρας και εξήγησε ότι το συγκεκριμένο αδίκημα είναι "βαριά σκοπούμενα σωματική βλάβη, που σημαίνει δέκα χρόνια κάθειρξη και με τα 3/5 της ποινής θα βγει πολύ γρήγορα έξω".