Για την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα” μία από τις φίλες της, η οποία μάλιστα ήταν από τα τελευταία άτομα που είχαν ανταλλάξει μηνύματα μαζί της πριν την επίθεση.

Την ίδια, άλλωστε, κάλεσε η αστυνομία να καταθέσει, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το περιβάλλον του θύματος.

Σύμφωνα με τη φίλη της 34χρονης, δεν της είχε πει ποτέ ότι κινδυνεύει η ζωή της, ούτε είχε δεχθεί απειλές από κάποιο πρόσωπο. 

"Είναι το καλύτερο παιδί. Περιμένω να γίνει καλύτερα για να πάω να την δω” πρόσθεσε η ίδια.

Τι είπε ο διευθυντής της εταιρίας, όπου εργάζεται η 34χρονη

Στο Star μίλησε για πρώτη φορά ο διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας που δουλεύει η 34χρονη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ αποκάλυψε τα πρώτα λόγια της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Γλεντής, διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας, η Ιωάννα του είπε χαρακτηριστικά ότι "Ήταν μια κοπέλα νεαρή και δεν τη γνώριζε. Αυτό μου είπε και τίποτα άλλο. Είπε ότι δεν τη γνώριζε και ότι φορούσε μάσκα του χειρουργείου για τον κορονοϊό".

Σε ερώτηση για το αν το μυστικό στην αιτία της επίθεσης κρύβεται μέσα στην εταιρεία, ο κ. Γλεντής ήταν κατηγορηματικός: "Μπορώ να ξέρω εγώ τι μπορεί να είναι; Υπάρχουν πενήντα άτομα, είναι δυνατόν; Αυτό το άτομο ειναι επικίνδυνο και πρέπει να συλληφθεί, κινδυνεύουμε όλοι".

Ακόμα ένα στοιχείο που θα βοηθήσει τις αρχές είναι να βρεθεί πώς ο δράστης προμηθεύτηκε την ποσότητα με βιτριόλι, κάτι όμως που είναι δύσκολο, αφού υπάρχουν εκατοντάδες σημεία στη χώρα που πωλούν τέτοιες καυστικές ουσίες για διάφορες χρήσεις...