Αίσθηση προκαλούν παλαιότερες δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, τη στιγμή που έχει ξεσπάσει σάλος για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του που ουσιαστικά επιβεβαίωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το ζήτημα.

Ο πρώην πλέον καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, είχε δηλώσει "εθισμένος στο σεξ", ενώ λίγο καιρό αργότερα σε μεταγενέστερη συνέντευξή του είχε προσπαθήσει να πάρει πίσω αυτή τη δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε αποκαλύψει ότι "είμαι εθισμένος στο σεξ. Και το θεωρούσα απολύτως φυσιολογικό. Μέχρι που με πληροφόρησαν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους. Δεν είναι τόσο η πράξη αυτή καθαυτή, όσο η ερωτική πορεία προς αυτήν. Το σεξ λοιπόν είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μου".

Προσπάθησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα
Μιλώντας λίγο καιρό αργότερα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Λιγνάδης προσπάθησε να ανασκευάσει τη δήλωση που είχε κάνει αναφέροντας ότι "προφανώς δεν θα το ανέφερα και έτσι γιατί όταν το ακούω κι έτσι μου φαίνεται πολύ βλακεία. Όπως το ακούω έτσι, λέω 'ποπο! είπα εγώ τέτοιο πράγμα;' Ακόμα και αν συνέβαινε, βγήκα και το είπα; Μπορεί όμως. Όχι εθισμό στο σεξ. Νομίζω ότι όπως σε όλο τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Το σεξ είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο".

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούω κάποιον να λέει 'έχω εθισμό'. Δεν μπορώ να πω ότι έχω εθισμό στο σεξ, αλλά είναι ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ. Αν είμαι εξαίρεση, πείτε το μου. Δεν έχει υπάρξει φάση που να μην ήθελα καθόλου. Όταν είμαι πολύ πιεσμένος ίσως, αλλά όχι , πάντα. Τι να πω ρε παιδιά καταδικάστε με. Το εθισμός είναι λίγο περίεργο", είχε καταλήξει επιχειρώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Διαβάστε ακόμη: