Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία μετά την αποκάλυψη πως ένα οχτάχρονο, προβεβλημένο στα social media κοριτσάκι, βρίσκεται σε «σχέση» με έναν 13χρονο, με την έγκριση μάλιστα της μητέρας της η οποία διαχειρίζεται όλους τους λογαριασμούς της.

Η μικρή Milana Makhanets έχει περίπου επτά εκατομμύρια followers στο Likee- πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται στα βίντεο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στον νεαρό πληθυσμό της Ρωσίας και της Ουκρανίας- ασχολείται παράλληλα με το παιδικό μόντελινγκ.

Πριν λίγο καιρό μια ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Instagram προκάλεσε κατακραυγή. Στη φωτογραφία, που αργότερα κατέβηκε, φαινόταν η ίδια μαζί με τον 13χρονο Ρώσο μπλόγκερ Pasha Pai. Στη λεζάντα αναφερόταν πως οι δυο τους έχουν συνάψει σχέση.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις η 8χρονη εμφανίζεται συχνά με τον 13χρονο ενώ σε κάποιες φωτογραφίες οι δυο τους φαίνονται να φιλιούνται, ακόμα και να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.
Ο 13χρονος που δημοσιεύει και εκείνος φωτογραφίες με την μικρή Milana έχει στο παρελθόν αναρτήσει μια εικόνα στην οποία εκείνη φαίνεται μα βουρτσίζει τα δόντια της με τα εσώρουχά της.

Από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο οι πιο ύποπτες φωτογραφίες έχουν κατέβει ωστόσο η μητέρα της Milana έχει δηλώσει πως δεν έχει πρόβλημα με την «σχέση» και πως «είναι η ζωή τους και πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους τι θα κάνουν».

Πολλοί είναι οι χρήστες που σχολιάζουν πως η μητέρα σεξουαλικοποιεί τη μικρή της κόρη για οικονομικούς λόγους ενώ καθώς το θέμα συνεχίζει να λαμβάνει περισσότερη δημοσιότητα, ο Igor Mosiychuk- Ουκρανός δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός- δήλωσε πως στην υπόθεση πρέπει να επέμβει άμεσα η πολιτεία.

«Όλη αυτή η προώθηση της Mila και του Pasha στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αγγίζει τα όρια της παιδικής πορνογραφίας» έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook.

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ., lifo