Πέμπτη το μικρό Σάββατο: Πάμε The Architects of Time;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
21 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η αγαπημένη μου συνήθεια είναι τραπέζι με φίλους, έντονες συζητήσεις και φυσικά άφθονο κρασί ή κοκτέιλ. Στην καρδιά της Αθήνας υπάρχει το The Architects of Time, ένα casual bar-restaurant  πάνω στην Πλατεία των Αγίων Θεοδώρων.

Στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο και συνδυάζει άψογα τη σύγχρονη minimal αισθητική με τον νεοκλασικό χαρακτήρα της παλαιάς Αθήνας. Χρονολογείται από το 1936 και ανήκε στον πατέρα του γνωστού διεθνώς Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου ή πιο απλά Vangelis.  Στην μπάρα με την μεταλλική καμπυλωτή πρόσοψη σερβίρονται τα signature cocktails και η εκτενής λίστα ποτών.

Στους τοίχους του μαγαζιού φιλοξενούνται περιοδικά έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και θέτει νέους όρους στη bar-restaurant φιλοσοφία. Το The Architects of Time έχει μια ανοιχτή κουζίνα η οποία λειτουργεί από τις δέκα το πρωί μέχρι τις έντεκα το βράδυ καθημερινά με brunch επιλογές μέχρι τις δύο το μεσημέρι.


Το The Architects of Time είναι το μέρος που μπορείς να βρίσκεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ και το vibe του χώρου να αλλάζει ανάλογα.

Τα λέμε στην Πλατεία Αγίων Θεοδώρων!

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved