Πέμπτη το μικρό Σάββατο: Μεξικάνικο στο Νέο Ψυχικό

Instagram: dirtysanchezathens
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
11 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Πέμπτη απογευματόβραδο έχει ανοίξει ο καιρός και δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα δροσερό κοκτέιλ, τάκος και μουσικούλα. Στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ψυχικό βρίσκεται το Dirty Sanchez Cantina Mexicana που κάθε άλλο από καντίνα είναι. Ο χώρος σε μεταφέρει στο Μεξικό με τα χρώματα αλλά αυτό που κερδίζει είναι η γεύση.

Το Dirty Sanchez Cantina Mexicana που άνοιξε τις πόρτες του στα μέσα Ιουνίου το 2022 και κέρδισε αμέσως την αγάπη των Βορείων κι όχι μόνο. Στo γωνιακό μαγαζί της οδού Ολυμπιονικών στο Νέο Ψυχικό, κυριαρχούν οι spicy γεύσεις, η εξαιρετική λίστα με τα κοκτέιλ και κυρίως η άψογη εξυπηρέτηση.

Η όμορφη, πολύχρωμη και φιλόξενη αυλή του είναι προσωπικό αγαπημένο σποτ, ενώ μέσα κυριαρχεί μια πιο ερωτική ατμόσφαιρα με υπέροχες ζωγραφιές να κοσμούν τον τοίχο.

Αν σας αρέσουν τα τάκος δεν θα χάσετε ποτέ, προσωπικά προτιμώ το αλ παστόρ κάθε μα ΚΆΘΕ φορά που πάω, Carne asada αν είστε λάτρεις της ταλιάτας, τις epic Patatas bravas con chili con carne και φυσικά το must Chimichangas!

Στα ποτά έχει έναν μεγάλο κατάλογο με μαργαρίτες, αλλά αν είστε της παρέας πάρτε μια δροσιστική κανάτα μαργαρίτα που θα σας κρατήσει όλους ευχαριστημένους. Προσωπικό αγαπημένο strawberry cake margarita!

Τα λέμε στο Νέο Ψυχικό!

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved