Πέμπτη το μικρό Σάββατο: Αν θες «Ευλογημένο» σουβλάκι να ευφρανθείς θα το βρεις στο Ίλιον – Αμήν

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
18 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Με τον Στέλιο γνωριζόμαστε χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που έκανα την πρώτη μου κανονική συνέντευξη. Ευπροσήγορος, χαμογελαστός και κυρίως με μεράκι ο Στέλιος Καρδαμίστης μας υποδέχεται στο νέο στέκι του στο Ίλιον όπου φήμες λένε – κι εγώ – ότι κάνει το τέλειο χειροποίητο σουβλάκι.

Το «Ευλόγησον» προσφέρει σουβλάκια με μοσχάρι ξηρής ωρίμανσης και μπιφτέκι αγριογούρουνου, τυλιγμένα σε πίτες και σάλτσες που παρασκευάζονται σε έναν χώρο που θυμίζει μικρή εκκλησίτσα.

Στο μεταξύ όταν λέμε ότι όλα είναι χειροποίητα δεν εννοούμε μόνο τα σουβλάκια. Εδώ έρχεται και κολλάει το μεράκι που λέγαμε πριν γιατί ο Στέλιος τα μαγαζιά του τα φτιάχνει κυριολεκτικά με τα χέρια του και με τη βοήθεια φίλων του. Το ίδιο έκανε και στο άλλο του μαγαζί το «El Patron» στο οποίο έχει επιμεληθεί από το πάτωμα μέχρι τον διάκοσμο. Άλλωστε είναι συνηθισμένος στο να χτίζει από την αρχή όπως έκανε και με τη ζωή του.

Εννοείται ότι το όνομα κι η θρησκευτική διακόσμηση προκάλεσαν αντιδράσεις με τους γνωστούς ρασοφόρους να βγαίνουν και να μιλούν για αντίχριστους και να καλούν τον κόσμο σε διαμαρτυρία. Εμείς θα πούμε καλώς να ορίσετε και σας κερνάμε και σουβλάκι! Η ζωή θέλει χιούμορ και καλό φαΐ!

Τα λέμε στο Ίλιον!

Ευλόγησον, Αγίου Φανουρίου 18, Ίλιον, 210 5703100@eulogison.athens

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved