Υπερβολικά σέξι η Salma Hayek για κωμωδίες, σύμφωνα με το Hollywood

Copyright @Instagram salmahayek
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
8 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Salma Hayek αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο GQ UK ότι το Χόλιγουντ δεν δεχόταν να πρωταγωνιστήσει σε κωμωδίες για σχεδόν 20 χρόνια, επειδή θεωρήθηκε πολύ σέξι για το είδος. Αν και η Hayek έπαιξε σε ρομαντικές κωμωδίες όπως το “Fools Rush In” του 1997 (μαζί με τον Matthew Perry) και το “Breaking Up” (με τον Russell Crowe), είπε ότι μόλις στο “Grown-Ups” του 2010 είχε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε μια παραδοσιακή κωμωδία. Και χάρη στον Adam Sandler είχε τελικά την ευκαιρία.

«Είχα μπει σε ένα καλούπι για πολύ καιρό», είπε 56χρονη ηθοποιός. «Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω κωμωδία και κανείς δεν μου έδινε κωμωδίες. Δεν μπορούσα να βρω έναν τέτοιο ρόλο μέχρι που γνώρισα τον Adam Sandler, ο οποίος με έβαλε σε μια κωμωδία (Grown Ups), μόνο όταν είχα φθάσει στα σαράντα μου. Μου είπαν ότι επειδή είμαι σέξι, δεν επιτρέπεται να έχω αίσθηση του χιούμορ. Όχι μόνο δεν επιτρέπεται να είσαι έξυπνος, αλλά δεν σου επέτρεπαν να είσαι αστείος στη δεκαετία του ’90».

«Είχα στεναχωρηθεί για αυτά τα περιστατικά εκείνη την περίοδο», είπε. «Αλλά τώρα παίζω σε κάθε είδος ταινίας, σε μια περίοδο της ζωής μου που μου είπαν ότι θα είχα λήξει – ότι τα τελευταία 20 χρόνια θα ήμουν χωρίς δουλειές. Επομένως, δεν είμαι λυπημένη, δεν είμαι θυμωμένη. Γελάω».

Η Salma Hayek επιστρέφει με ρομαντικές διαθέσεις στη νέα ταινία, Magic Mike’s Last Dance του Steven Soderbergh. Στο τελευταίο μέρος του franchise Magic Mike,η Hayek (Maxandra Mendoza) φλερτάρει με τον στρίπερ Channing Tatum. «Αντί να είναι μια ταινία για μια ηλικιωμένη γυναίκα που ερωτεύεται έναν νεότερο άντρα, είναι για μια μεσήλικη γυναίκα που έχει πολλές δυνατότητες και έχει βαρεθεί να την υπονομεύουν σε όλη της τη ζωή», είπε ο Hayek στο GQ UK για την ταινία.

 

 

Η Warner Bros ανοίγει το Magic Mike’s Last Dance στους κινηματογράφους την Παρασκευή.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved