Η Brooke Shields κατά της μητέρας της για τον ρόλο της πόρνης στα 11 και το εξώφυλλο στο Playboy

POP UP TEAM
/
29 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Brooke Shields – Η ηθοποιός μιλάει για τη μητέρα της, Teri Shields και τον θυμό της – Ο ανήλικος ρόλος της και η γυμνή φωτογράφιση – Τι λέει σήμερα στα παιδιά της.

Η Brooke Shields ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία. Μόλις στα 11 της χρόνια, το 1978, υποδύθηκε μία πόρνη στην ταινία Pretty Baby και αναγκάστηκε να φιλήσει έναν 27χρονο ηθοποιό. Μπορεί κάποιοι να μιλούν για μία λαμπρή καριέρα, ωστόσο, η ίδια είναι θυμωμένη με τη μητέρα της, η οποία έσπευδε να την καθησυχάσει ότι «όλα είναι φανταστικά».

Πλέον, μέσα από το ντοκιμαντέρ «Pretty Baby: Brooke Shields» η ηθοποιός περιγράφει όλα όσα βίωσε και ξεσπά κατά της μητέρας της. Μάλιστα, ομολογεί ότι σαν μητέρα η ίδια δεν θα επέτρεπε στις κόρες της να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Σε υλικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας από το ντοκιμαντέρ, αναφέρεται ότι η Brooke Shields είπε ότι δεν καταλάβαινε γιατί η μητέρα της δεν τη βοήθησε στο γύρισμα της σκηνής του φιλιού και ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης Louis Malle τη χτύπησε επειδή έκανε μια γκριμάτσα απέχθειας. Ο συμπρωταγωνιστής της, Keith, προσπάθησε να την καθησυχάσει, λέγοντας ότι το φιλί «δεν μετράει. Είναι προσποίηση. Είναι όλα φαντασία».

http://www.youtube.com/watch?v=D521nvrUitA&t=2s

Στο ντοκιμαντέρ η 57χρονη σήμερα Brooke Shields μιλά με τις κόρες της, οι οποίες τη ρωτούν: «Θα μας επέτρεπες να το κάνουμε αυτό στην ηλικία των 11;» Μιλώντας για τη σκηνή σε μια νέα συνέντευξη, η Brooke είπε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στις κόρες της για την απόφαση να κάνει την ταινία, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για «παιδική πορνογραφία».

Brooke Shields: Η σχέση με τη μητέρα της και η σεξουαλικοποίησή της

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, η Brooke Shields μίλησε αναλυτικότερα για τη σχέση με τη μητέρα της. Η Teri Shields ήταν αλκοολική και έφυγε από τη ζωή το 2012. Όπως λέει η ηθοποιός, ήταν μοναχοπαίδι και δεν μπορούσε να είναι θυμωμένη με τη μητέρα της, μιας και εκείνη ήταν πολύ ανασφαλής. «Δεν ξέρω γιατί νόμιζε ότι ήταν όλα εντάξει. Δεν ξέρω», είπε η ηθοποιός. Πάντως, φαίνεται ότι δεν μπορεί να της συγχωρήσει ότι δεν την προστάτευσε στην τρυφερή ηλικία, όταν ήταν ακόμη παιδάκι. Σε ηλικία 10 ετών η Brooke Shields πόζαρε γυμνή για το Playboy.

http://www.youtube.com/watch?v=x7KedT6uvus&t=3s

Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που η Brooke Shields σεξουαλικοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Στα 15 της γύρισε την ταινία «Blue Lagoon» και μετά ήρθε το «Endless Love». Και τα δύο περιείχαν σεξ και γυμνό. Ακολούθησαν εκείνες οι διαφημίσεις για τα τζιν Calvin Klein.

http://www.youtube.com/watch?v=kfM5sJgj88w

Πρόσφατα παραδέχθηκε ότι ακόμη και στα βιβλία της δεν έλεγε την αλήθεια όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφίες της από την παιδική της ηλικία. «Ήταν πάρα πολύ για μένα να το παραδεχθώ αυτό, πραγματικά» δήλωσε. «Το να γράψω γι’ αυτό, με λύγισε. Ήταν εκείνη που προστάτευα».

Από το Look Magazine της Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved