Ο Bradley Cooper ήθελε απεγνωσμένα η ταινία «Maestro» να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας

©Instagram/ bradleycooperroffical
POP UP TEAM
/
30 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O Μπράντλεϊ Κούπερ θα κάνει το «όνειρό του πραγματικότητα», αφού η δεύτερη σκηνοθετική του προσπάθεια με τίτλο «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν θα παρευρεθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης στις απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του φεστιβάλ, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα, στη βρετανική Guardian ο πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός του «Maestro» ήθελε «απεγνωσμένα» να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ, όπως έγινε και με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Ένα αστέρι γεννιέται».

«Μέχρι στιγμής ο μόνος σκηνοθέτης που σίγουρα δεν θα είναι στη Βενετία είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, γιατί είναι επίσης και ο πρωταγωνιστής», δήλωσε ο Μπαρμπέρα. «Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε απεγνωσμένα η ταινία να είναι στη Βενετία, ότι ήταν το όνειρό του, αλλά δεν θέλει να έρθει λόγω της απεργίας, κάτι που φυσικά το καταλαβαίνω», πρόσθεσε.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία ο Κούπερ υποδύεται τον διάσημο μαέστρο, συνθέτη και μουσικό Λέοναρντ Μπερνστάιν. Η ταινία καταγράφει τη εκρηκτική σχέση ζωής μεταξύ του διάσημου συνθέτη και της συζύγου του Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ματ Μπόμερ, Μάγια Θέρμαν-Χωκ, Σάρα Σίλβερμαν, Σκοτ Έλις, Τζος Χάμιλτον, Σαμ Νίβολα και Μύριαμ Σορ.

Στην παραγωγή της ταινίας του Netflix συμμετέχει εκτός από τον ηθοποιό, οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μάρτιν Σκορσέζε και Τοντ Φίλιπς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved