Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν ξανακάνω συναυλία, όσο ο πατέρας μου διατηρεί τον έλεγχο της καριέρας μου

POP UP TEAM
/
19 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε ότι δεν θα ξανακάνει σόου όσο ο πατέρας της διατηρεί τον έλεγχο της καριέρας της στο πλαίσιο της κηδεμονίας που έχει από το 2008.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε σχετικό μήνυμα στο Instagram, το τελευταίο σε μια σειρά από δημόσια σχόλιά της σχετικά με τη ρύθμιση, που έχει δώσει το δικαίωμα στον πατέρα της να ελέγχει τις προσωπικές και οικονομικές της υποθέσεις.

«Δεν θα ξανακάνω συναυλία όσο ο πατέρας μου διαχειρίζεται το τι φοράω, τι λέω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι… Οπότε παραιτούμαι!!!! Δεν μου άρεσε που η αδερφή μου εμφανίστηκε σε μια παράσταση σε βραβεία και ερμήνευσε τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ σε remix !!!!! Το λεγόμενο σύστημα στήριξής μου με πλήγωσε βαθιά !!!! Αυτή η κηδεμονία σκότωσε τα όνειρά μου … οπότε το μόνο που έχω είναι η ελπίδα και η ελπίδα είναι το μόνο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να τη σκοτώσουν. Όμως εξακολουθούν να προσπαθούν» λέει μεταξύ άλλων η 39χρονοη ποπ σταρ σε ένα μακροσκελές και γεμάτο συναισθηματισμούς μήνυμα.

«Δεν πρόκειται να παίξω σε κανένα στάδιο σύντομα» λέει σε άλλο σημείο του μηνύματός της. «Θα προτιμούσα να μοιραστώ ένα βίντεο -ΝΑΙ- από το σαλόνι μου παρά σε σκηνή στο Βέγκας» συνεχίζει.

Στην κατάθεσή της τον περασμένο μήνα για την άρση της κηδεμονίας από τον πατέρα της, η Μπρίτνεϊ είχε πει μεταξύ άλλων ότι αναγκάστηκε να κάνει σόου παρά τη θέλησή της ενώ της απαγόρευσε να βγάλει το σπιράλ που είχε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει άλλα παιδιά.

Την περασμένη Τετάρτη, διόρισε έναν νέο δικηγόρο για να την εκπροσωπήσει στην προσπάθειά της να τερματίσει την ρύθμιση της κηδεμονίας. Δεν έχει ακόμα υποβληθεί επίσημο αίτημα ενώ η επόμενη ακρόαση στο δικαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες. 

Η Μπρίτνεϊ είπε επίσης ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της για την «κατάχρηση της κηδεμονίας» όπως ανέφερε, η οποία μπορεί να συνεπάγεται οικονομική εκμετάλλευση ή επιβολή υπερβολικών προσωπικών περιορισμών. 

Αυτήν τη στιγμή, ο πατέρας της είναι ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσία της ποπ σταρ, ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved