O Berlin επιστρέφει με season 2 στο Netflix!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
21 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Πέδρο Αλόνσο ακόμη δεν είναι σίγουρος για το τι είναι αυτό που τον τραβάει στον διαβόητο χαρακτήρα του «La Casa de Papel» Berlin.

«Όταν διάβαζα το σενάριο, αναρωτιόμουν, τι θα σκεφτεί ο κόσμος για αυτόν τον τύπο; Είναι ένας συναισθηματικός τρομοκράτης», δήλωσε μη μπορώντας να κρύψει ένα γέλιο.

Ο ανέμελος, σοφιστικέ και ελαφρώς ψυχωτικός κλέφτης Berlin επιστρέφει με δεύτερη σεζόν της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν μέσα στο 2025.

Η συμμορία του Μπερλίν θα επιστρέψει με τη Μισέλ Τζένερ, η οποία υποδύεται την Κέιλα, μια ειδική στην ηλεκτρονική μηχανική, τον Τριστάν Ουλόα ως Νταμιάν, έναν φιλάνθρωπο καθηγητή και έμπιστο του Μπερλίν, την Μπεγόνα Βάργκας ως Κάμερον, η οποία ζει πάντα στα όρια, τον Χούλιο Πένα Φερντάνεζ ως Ρόι, τον πιστό ιπποκόμο του Μπερλίν και τον Τζόελ Σάντσεζ ως Μπρους, τον αδυσώπητο άνθρωπο της δράσης.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter,  τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Berlin» θα ξεκινήσουν το 2025. Η δραματική σειρά διαδραματίζεται την ώρα που ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι έτοιμος να ξεσπάσει, οδηγώντας μια ομάδα πολυεκατομμυριούχων να καταφύγουν σε ένα πολυτελές καταφύγιο.

Το Netflix αναφέρει ότι η σειρά είχε τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα παγκοσμίως την εβδομάδα που έκανε πρεμιέρα και έφτασε στα Top 10 charts σε 91 χώρες. Παρέμεινε στο Top 10 των μη αγγλικών τηλεοπτικών charts για επτά συνεχόμενες εβδομάδες και έχει συγκεντρώσει συνολικά 53 εκατομμύρια προβολές. Είναι πλέον η 9η  μη αγγλόφωνη σειρά με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix.

Το «Berlin» είναι η τελευταία σειρά του franchise «Money Heist» στο Netflix μετά τη μνημειώδη επιτυχία της αρχικής σειράς. Η σειρά έκανε επίσης το ντεμπούτο της σε μια κορεατική εκδοχή της με τίτλο “Money Heist: Korea – Joint Economic Area”, η χωρίστηκε σε δύο μέρη τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο του 2022.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved