ERTFLIX: Δύο περιπέτειες, μία κωμωδία και …κάτι ενδιάμεσο!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
19 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το έχουμε πει πολλές φορές: το ERTFLIX παίζει σοβαρή μπάλα πλέον σε ταινίες και σειρές, είναι ελληνικό και κυρίως δεν σου κοστίζει τίποτα. Πατάς ένα κουμπί στην τηλεόρασή σου και τέλειωσες. Δεν θέλω να σε κουράσω με πολλές επιλογές σήμερα θα μιλήσουμε για δύο περιπέτειες, μια κωμωδία και μια ταινία που βρίσκεται ανάμεσα.

Έχουμε και λέμε:

The Rover

10 χρόνια μετά την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, οι ανθρώπινες κοινωνίες βρίσκονται σε κατάσταση κατακερματισμού και εξαθλίωσης. Σε κάποιο σημείο της άνυδρης αυστραλιανής γης, ο Έρικ κάθεται σε ένα μπαρ, όταν τρεις άνδρες, ο Άρτσι, ο Κάλεμπ και ο Χένρι, εγκαταλείπουν το φορτηγό τους και κλέβουν το αυτοκίνητό του. Ο Έρικ αποφασίζει να τους καταδιώξει και σύντομα βρίσκει απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό του τον Ρέι, τον αδελφό του Χένρι, που η ομάδα άφησε πίσω της υποθέτοντας πως είναι νεκρός. Έχοντας χάσει και οι δύο το τελευταίο πράγμα που τους έχει απομείνει, ο Έρικ το αμάξι και ο Ρέι την αγάπη του αδελφού του, ξεκινούν ένα οριακά υπαρξιακό ταξίδι με σκοπό να πάρουν πίσω αυτό που τους ανήκει.

Πρωταγωνιστούν: Γκάι Πιρς, Ρόμπερτ Πάτισον, Σκουτ Μακνέρι, Ντέιβιντ Φιλντ, Νας Έγκερτον

Σκηνοθεσία: Ντέβιντ Μίχοντ

Το Θήραμα

Ο Μάντεκ είναι ένας ψυχρός και αδίστακτος επιχειρηματίας, ο οποίος προσλαμβάνει έναν νεαρό οδηγό – ιχνηλάτη, τον Μπεν, για να τον βοηθήσει στο κυνήγι του στην έρημο Μοχάβε. Μετά από μια λάθος εκτίμηση για έναν στόχο, ο Μάντεκ καταλήγει να σκοτώσει έναν άγνωστο στα βουνά της Μοχάβε. Για να μην συλληφθεί για φόνο εξ αμελείας και μην θέλοντας να θέσει σε κίνδυνο μια συμφωνία εκατομμυρίων που διαπραγματεύεται, αποφασίζει να φορτώσει τον φόνο στον Μπεν. Αυτή η απόφασή του θα οδηγήσει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, μέσα στην αφόρητη ζέστη της ερήμου που έχει μετατραπεί σε κόλαση και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξή του.

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Ντάγκλας, Τζέρεμι Ιρβάιν, Μάρτιν Πάλμερ, Χάνα Μάνγκαν Λόρενς, Ρόνι Κοξ

Σκηνοθεσία: Ζαν-Μπατίστ Λεονέτι

Η Νονά της Νύχτας

Η αραβικής καταγωγής Πασιάνς Πορτεφέ, είναι μια μεταφράστρια της γαλλικής Δίωξης Ναρκωτικών, που ειδικεύεται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις υπόπτων για διακίνηση παράνομων ουσιών. Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά, όταν, παρακολουθώντας τη συνομιλία δύο καταζητούμενων διακινητών ναρκωτικών, αναγνωρίζει στον ένα από αυτούς τον γιο της αγαπητής κυρίας που φροντίζει την υπερήλικη μητέρα της. Η μεταφράστρια αποφασίζει να προστατεύσει τον νεαρό, όμως οι πληροφορίες που έχει ήδη συγκεντρώσει, την οδηγούν στην καρδιά ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης χασίς. Στη συνέχεια θα μπει τόσο δυναμικά μέσα στο κύκλωμα ναρκωτικών στο Παρίσι, που θα γίνει η νέα Νονά ΠρωταγωνιστούνΙζαμπέλ Ιπέρ, Ιπολίτ Ζιραρντό, Λιλιάν Ροβέρ, Φαριντά Ουτσανί

Σκηνοθεσία: Ζαν-Πολ Σαλομέ

Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή

Οι Άντρες με τα Μαύρα έχουν εξαπλώσει τη δράση τους στον πλανήτη, το ίδιο όμως έχουν κάνει και τα εξωγήινα αποβράσματα. Για να μας προστατεύσουν, ο παρασημοφορημένος πράκτορας και η αποφασισμένη νεοσύλλεκτη, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απρόσμενο δίδυμο που μπορεί και να τα καταφέρει. Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα παγκόσμια απειλή που μπορεί να πάρει τη μορφή του οποιουδήποτε, ακόμα και ενός Άντρα με τα Μαύρα, πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την οργάνωση και τον ίδιο τον κόσμο.

Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Τέσα Τόμπσον, Λίαμ Νίσον, Έμα Τόμσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Φ. Γκάρι Γκρέι, Φ. Γκάρι Γκρέι

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved