Jennifer Lopez : Kυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Atlas»

POP UP TEAM
/
14 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Jennifer Lopez αφήνει για λίγο τις ρομαντικές κομεντί κι επιστρέφει με την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Atlas» όπου  έχει αναλάβει να σώσει την ανθρωπότητα στην επερχόμενη.

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ, με την σταρ να υποδύεται την Atlas Shepherd, «μια πανέξυπνη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη», σύμφωνα με τη σύνοψη. «Συμμετέχει σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός αποστάτη ρομπότ, με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Αλλά όταν τα σχέδια πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί».

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μπραντ Πέιτον ο οποίος στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τις ταινίες με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον «San Andreas» και «Rampage», σε σενάριο των Λίο Σαρντάριαν και Άρον Έλι Κολέιτ.

Εκτός από την διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια στο καστ συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Σιμού Λιού, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Γκρεγκ Τζέιμς Κόχαν, Λάνα Παρίλα και Μαρκ Στρονγκ.

Η περσινή επιτυχία της Jennifer Lopez «The Mother» βρίσκεται στο Νο. 8 της λίστας με τις πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες ταινίες στη πλατφόρμα, αφήνοντας πίσω το «Glass Onion» με τον Ντάνιελ Κρεγκ και το «Extraction» του Κρις Χέμσγουορθ.

Η νέα ταινία της λαμπερής πρωταγωνίστριας με τίτλο «Atlas» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Μαΐου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved