Η Gwyneth Paltrow μιλάει για την ευεξία, την Goop και το ένστικτό της

Gwyneth Paltrow ©X/@GwynethPaltrow
POP UP TEAM
/
14 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Gwyneth Paltrow ακολούθησε το ένστικτό της κάνοντας στροφή στην καριέρα της το 2008. Από ηθοποιός έγινε «πρωτοπόρος της ευεξίας», όπως ανέφερε η ίδια στο Sky News, ιδρύοντας την εταιρεία, Goop.

Η Goop έχει επικριθεί αρκετές φορές για κάποια προϊόντα της, όπως το κερί για τον κόλπο. Η Gwyneth Paltrow όμως δεν φαίνεται να πτοείται καθόλου, καθώς βλέπει την επιχείρηση να «μεγαλώνει» κάθε χρόνο.

«Νομίζω ότι είναι πραγματικά αστείο όταν κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι πόσο κακοί ήταν οι άνθρωποι για πολλά πράγματα», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Η 51χρονη ηθοποιός λανσάρει τώρα μια νέα εφαρμογή για τον διαλογισμό. «Μου αρέσει να λέω ότι είναι για τους ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι πολύ απασχολημένοι για να διαλογιστούν».

Η Gwyneth Paltrow, μαζί με άλλες διασημότητες όπως η Davina McCall στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Naomi Watts στις ΗΠΑ, έχουν τοποθετηθεί στο θέμα της εμμηνόπαυσης, προσπαθώντας να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να είναι πιο ανοιχτοί σε αυτό.


Και συνέχισε: «Όταν ξεκινούσα, είχα τόση επίγνωση όλων όσων δεν ήξερα και αυτό με έκανε να αισθάνομαι αμήχανη και ανασφαλής. Μακάρι να είχα κάνει ερωτήσεις. Υπήρξε μια περίοδος, όταν άρχισα να μαθαίνω για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη λειτουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου, που έπρεπε να γκουγκλάρω για να καταλάβω κάποια πράγματα. Το να κάνεις ερωτήσεις είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μάθεις και να πετύχεις».

Η Paltrow σχολίασε επίσης και το περίφημο κερί για τον κόλπο. «Έχω μια πολύ πικάντικη αίσθηση του χιούμορ, την οποία όσοι με γνωρίζουν δεν την παρεξηγούν. Αυτό το κερί ήταν πραγματικά για μένα που είχα κουραστεί από τις γυναίκες που ντρέπονται γύρω από το σώμα τους. Και έτσι απλά σκεφτήκαμε ότι θα ήταν κάπως punk rock και αστείο, χωρίς να έχουμε ιδέα ότι θα γινόταν viral», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved