Όταν η Gwyneth Paltrow κοιμήθηκε σε συναυλία των Rolling Stones

Gwyneth Paltrow – ©Instagram/gwynethpaltrow
POP UP TEAM
/
8 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και επιχειρηματίας, Gwyneth Paltrow,  αποκοιμήθηκε στη συναυλία των Rolling Stones στην O2 Arena, ενώ συνοδευόταν από τον πρώην σύζυγό της Chris Martin.

Ο αστέρας του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, Nick Grimshaw, αποκάλυψε στη Sun την αστεία ιστορία όταν ρωτήθηκε ποιες διασημότητες έχει εντοπίσει σε συναυλίες κατά τη διάρκεια των χρόνων του στη μουσική βιομηχανία.

Είπε ότι η Αμερικανίδα σταρ δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται και πολύ από τη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος στην τελευταία τους συναυλία στο O2 το 2012 και αποκοιμήθηκε.

«Εκεί που καθόμασταν, μπορούσαμε να δούμε τον Chris Martin και την Gwyneth Paltrow. Ωστόσο, το πράγμα βελτιώθηκε γιατί καθώς η συναυλία προχωρούσε, η Paltrow κοιμόταν. Κοιμόταν βαθιά» είπε ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός του BBC. «Ενώ ο Mick Jagger, σαν 75χρονος, τα έδινε όλα εκεί κάτω, εκείνη του έδινε τα ροχαλητά της».

Να σημειωθεί ότι η star είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι προσπαθεί να κοιμάται περίπου δέκα ώρες κάθε μέρα.

Επίσης, στην εκπομπή «Hot Ones», η Gwyneth Paltrow παραπονέθηκε για άλλους καλεσμένους που έχουν αποκοιμηθεί στις δικές της παραγωγές. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Bill Clinton, ο οποίος κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας «Emma» στον Λευκό Οίκο το 1996.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved