6 αποδεδειγμένοι τρόποι για να τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια

POP UP TEAM
/
20 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Πως θα καταφέρεις να κάνεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει να σε σκέφτεται και να του λείπεις ότι κι αν κάνει και όπου κι αν βρίσκεται;

Σου παρουσιάζω τους τρόπους που μπορείς να πετύχεις αυτό που τόσο λαχταράς.

Αν τους εφαρμόσεις σωστά, οι παρακάτω τρόποι μπορούν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα στο μυαλό ενός άντρα.

1. Όταν τον αποχαιρετάς, κάντο έντονα

Κάθε φορά που φεύγει, φρόντισε να τον αποχαιρετάς με έναν έντονο τρόπο. Αυτός ο τρόπος μπορεί να είναι μια πολύ σφιχτή αγκαλιά, ένα γέλιο και ένα αστείο, ή ένα παθιασμένο φιλί.

Με αυτό τον τρόπο, είναι σαν να του υπόσχεσαι πρακτικά, πως όταν επιστρέψει στον σπίτι, τον περιμένει ο παράδεισος.

2. Κράτησε τις ισορροπίες

Όταν δεν είστε μαζί, μην τον βομβαρδίζεις με 100 τηλέφωνα μέσα στην μέρα. Ακόμα κι αν του τηλεφωνήσεις και αυτός δεν απαντήσει, μην συνεχίσεις να τον καλείς. Γενικά, προσπάθησε να μην δώσεις την εντύπωση πως δεν έχεις άλλη ζωή, έξω από αυτόν.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να καταλάβει πως είσαι εξαρτημένη από την διαρκή επικοινωνία μαζί του. 2-3 μηνύματα την ημέρα είναι αρκετά και καλό θα είναι να του αφήνεις τον χώρο και τον χρόνο του. Γιατί τον χρειάζεται, όπως άλλωστε τον χρειάζεσαι και εσύ.

3. Διατήρησε ένα μυστήριο

Ο άντρας που είναι μαζί σου, δεν χρειάζεται να γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια για την ζωή σου. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάθε πτυχή του παρελθόντος σου.

Αν μπει στην διαδικασία να σε ρωτήσει, τότε φυσικά πρέπει να απαντήσεις με ειλικρίνεια μεν, αλλά χωρίς να τον φορτώνεις με πολλές λεπτομέρειες.

Άφησέ τον να έχει διαρκώς κάτι νέο να ανακαλύψει για σένα. Πίστεψέ με, αυτό θα του κεντρίσει απίστευτα το ενδιαφέρον και θα του δημιουργήσει ακόμα πιο έντονη επιθυμία για σένα.

4. Δώσε σημασία στον τρόπο που του κάνεις έρωτα

Ο άντρας χρειάζεται να έχει την αίσθηση πως οι ερωτικές σας συνευρέσεις είναι κάτι το μοναδικό. Είναι ξεχωριστές. Κάτι που δύσκολα θα βρει σε μια άλλη γυναίκα. Αυτό θα τον κάνει να το αναζητήσει πιο έντονα από εσένα, κάθε φορά που επιστρέφει.

Δεν χρειάζεται να σου δημιουργεί ανασφάλεια αυτό που σου λέω. Αυτό που παίζει ρόλο στον τρόπο που του κάνεις έρωτα, είναι η συναισθηματική σύνδεση που δημιουργείται μεταξύ σας εκείνη την δεδομένη στιγμή.

Είναι σημαντικό λοιπόν, ο άντρας να βλέπει την σεξουαλική επαφή μαζί σου, σαν το καταφύγιό του. Σαν μια όαση απόλαυσης και χαλάρωσης. Σαν κάτι που θα του αυξάνει την αυτοπεποίθηση και θα τον διαβεβαιώνει πως μπορεί να σε ικανοποιήσει.

5. Φρόντισε να είσαι θετική

Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος, να νιώθουν πως πρέπει να συζητήσουν με τον άντρα που τους ενδιαφέρει, κάθε τους πρόβλημα. Και αυτό συνήθως είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής οικειότητας.

Μόλις λοιπόν νιώσουν οικειότητα, αρχίζουν να μοιράζονται πληροφορίες για το πόσο άσχημα έχουν περάσει στο παρελθόν ή πόσο έχουν πληγωθεί.

Έτσι όμως καταλήγεις να περνάς στιγμές μαζί του, που αντί να είναι χαρούμενες, ευχάριστες και όμορφες, να φαίνονται σαν δραματικές καταστάσεις, που ψάχνεις για παρηγορία.

Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε, οι στιγμές που είστε μαζί, να είναι αυθεντικές και ευχάριστες. Εστίασε στις χαρούμενες στιγμές της ζωής σου και δείξε την αισιόδοξη και δυναμική πλευρά σου.

6. Μην παραμελείς τον εαυτό σου

Πολλές γυναίκες αρχίζουν να παραμελούν τον εαυτό τους, επειδή επαναπαύτηκαν στην σχέση και πλέον θεωρούν δεδομένο τον άντρα που έχουν απέναντί τους.

Σκέφτονται «Δεν έγινε και τίποτα αν δεν με δει και τέλεια, αφού με αγαπάει.» «Δεν πειράζει αν δεν πάω γυμναστήριο ή αν δεν είμαι πολύ περιποιημένη.»

Αυτό όμως είναι λάθος. Προφανώς και δεν εννοώ να είσαι διαρκώς μέσα στο άγχος ή να γίνεσαι ψυχαναγκαστική με την εμφάνισή σου.

Αν όμως πιάσεις τον εαυτό σου να έχει παχύνει λίγο ή να έχει αφεθεί και αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια, τότε αυτό σημαίνει πως τα πράγματα που αμέλησες, δεν έγιναν 1-2 φορές. Αλλά μάλλον έχουν γίνει κανόνας.

Φρόντισε λοιπόν να μην παραμελείς τον εαυτό σου. Όχι γιατί πρέπει να είσαι όμορφη για κάποιον άλλο. Αλλά γιατί αυτό που έχει πραγματική σημασία, είναι να νιώθεις εσύ όμορφη μέσα σου.

 

Mε πληροφορίες από xorismos.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved