Ο Dwayne Johnson για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή

©Instagram/ therock
POP UP TEAM
/
12 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο διάσημος ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον εξέφρασε τον πόνο και την οργή του για τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Μέση Ανατολή σε μία μακροσκελή ανάρτησή του σε μαύρο φόντο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι συντετριμμένος, θυμωμένος και αηδιασμένος από τις βάναυσες δολοφονίες και τις απαγωγές Εβραίων μέσω των φρικτών πράξεων της τρομοκρατικής ομάδας Χαμάς. Η αυξανόμενη απώλεια αθώων ζωών Ισραηλινών και Παλαιστινίων είναι σπαρακτική, καθώς αυτός ο πόλεμος κλιμακώνεται σε τεράστιες διαστάσεις», ανέφερε στην αρχή της ανάρτησής του ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Δεν προσποιούμαι ότι γνωρίζω τα πάντα για την πολύπλοκη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή. Απαιτεί βαθιά κατανόηση. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι μισητές τρομοκρατικές πράξεις όπως αυτές δεν δικαιολογούνται ποτέ. Καταδικάζω και καταγγέλλω την τρομοκρατία, και σε αυτή την καταστροφική στιγμή, η καρδιά μου συμπάσχει με όλα τα αθώα θύματα και τις οικογένειες που θρηνούν για τους αγαπημένους τους που χάθηκαν. Προσεύχομαι για αλληλεγγύη και επίλυση. Προσεύχομαι για όλες τις αδικοχαμένες ζωές», κατέληξε ο σταρ, ο οποίος κλείδωσε τα σχόλια της εν λόγω ανάρτησης.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved