Δεν έχεις Βαλεντίνο; Ε και; 5+1 ιδέες για να περάσεις τέλεια

POP UP TEAM
/
13 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Αύριο είναι 14 Φλεβάρη και όλοι βρίσκονται σε έναν ερωτικό πυρετό να βρουν το τέλειο δώρο, την τέλεια τοποθεσία ραντεβού και το τέλειο outfit. Κι αν είσαι μόνη σου; Σιγά μην κάτσεις να σκάσεις! Σου έχουμε 5+1 προτάσεις για να περάσεις μια τέλει Single Valentine Day. Πάρε χαρτί και μολύβι!

  1. Σινεμά με τις φίλες σου

Ειδικά αν είναι και εκείνες ελεύθερες. Τι καλύτερο από το να κανονίσετε σινεμαδάκι παρέα;! Διαλέξετε ταινία -μακριά από ρομαντικές, πάρτε αναψυκτικά και ένα μεγάλο κουτί popcorn και περάστε τέλεια!

 

  1. Anti-Valentine’s Party

Άλλοι τον γιορτάζουν με λουλούδια, σοκολατάκια και δώρα σε κόκκινο χρώμα. Πολύ κόκκινο! Για αυτό και εσύ οργάνωσε ένα party με μαύρη διακόσμηση. Χωρίς λουλούδια, κάρτες και γλυκά… Μόνο καλό φαγητό, καλούς φίλους και καλά ποτά!

  1. Ευκαιρία για το αγαπημένο σου φαγητό

Μόνη σου ή με τις φίλες σου, φτιάξε ή παράγγειλε το αγαπημένο σου φαγητό και φάε όση ποσότητα τραβάει η όρεξή σου! Στο τέλος άσε λίγο χώρο και για το αγαπημένο σου γλυκό, το οποίο δεν χρειάζεται να μοιραστείς με κανέναν

  1. Ραντεβού με το σκυλί μου!

Θέλεις να περάσεις μόνη σου εκείνη την ημέρα; Ξέρεις ότι ο σκύλος σου είναι η καλύτερη συντροφιά. Θα παίξετε μαζί, θα βγείτε βόλτα και θα σου γλύφει τα μάγουλα με μεγάλη ευχαρίστηση!

5.Κάνε στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο του Αγ. Βαλεντίνου

Ξέρεις εκείνο το δώρο που πάντα ευχόσουν να σου κάνει κάποιος πρώην σου αλλά ποτέ δεν το σκεφτόταν…

  1. Σειρές, ταινίες και η μέρα περνάει ευχάριστα

Τι καλύτερο από το να δεις την αγαπημένη σου ξένη σειρά ή εκείνη την ταινία που έχεις καιρό στη λίστα σου. Μόνο μην ξεχάσεις το παγωτό!

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved