Τα 3 ζώδια με έντονη διαίσθηση που γνωρίζουν τι θα συμβεί στο μέλλον

POP UP TEAM
/
24 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έπρεπε να δουλεύουν σαν μέντιουμ.

Η διαίσθηση δεν έχει κάνει με το να οραματίζεσαι τι θα συμβεί στο μέλλον ή με το να διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων (εκτός αν μπορείς και μπράβο σου). Η διαίσθηση έχει να κάνει με το ένστικτο και με αυτά που «οσμίζεσαι» χωρίς να υπάρχει κάποια απτή απόδειξη. Όλοι την έχουμε, απλώς κάποιοι την διαθέτουν σε υψηλά επίπεδα και μπορούν να δουν λίγο πιο μπροστά. Πριν μάθουμε τα ζώδια με τη μεγαλύτερη διαίσθηση, σε ενημερώνουμε- για την ιστορία- ότι αυτά που βρίσκονται τελευταία (στη συγκεκριμένη λίστα), είναι οι Αιγόκεροι, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Κριοί.

Καρκίνος

Δεν προκαλεί έκπληξη το ότι ο Καρκίνος βρίσκεται στην πρώτη θέση, εφόσον είναι το ζώδιο που βρίσκεται πιο κοντά στα συναισθήματά του. Αυτό σημαίνει ότι αρπάζει σαν σφουγγάρι αυτά που νιώθουν και οι άλλοι γύρω του. Τα εσωτερικεύει και ερμηνεύει τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων. Η λογική δεν είναι το δυνατό του σημείο αλλά εμπιστεύεται έντονα το ένστικτο και τη διαίσθησή του και μαθαίνει κυρίως μέσα από αυτά. Κι ας ξανακάνει τα ίδια λάθη.

Υδροχόος

Ο οραματιστής του ζωδιακού κύκλου δεν μπορεί να λείπει από αυτήν τη λίστα. Έχουν υψηλή διαίσθηση μόνο όταν δεν είναι (κλασικά) στην κοσμάρα τους και επικοινωνούν με άλλο γαλαξία. Μπορούν να «πιάσουν» αμέσως την προσωπικότητα του ανθρώπου που έχουν απέναντί τους και να τον καταλάβουν σε διάφορα επίπεδα, ακόμα και να οραματιστούν σκηνές από το μέλλον. Αρκεί να είναι συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα.

Σκορπιός

Πρόκειται για το ζώδιο που καταφέρνει το εξής: κατανοεί τη σημασία των «φωτεινών» και «σκοτεινών» κομματιών που συνυπάρχουν μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Τους αρέσουν τα μυστικιστικά πράγματα και δε λένε όχι σε αντίστοιχα παιχνίδια. Τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ σε ένα Σκορπιό; Να του πεις ψέματα. Θα το καταλάβει πριν καν μιλήσεις.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved