Moulin Rouge: Γορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας

POP UP TEAM
/
8 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το Moulin Rouge του Μπαζ Λούρμαν, έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κινηματογράφο, ενώ για πολλούς είναι ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ του σύγχρονου Χόλιγουντ.

Το «Moulin Rouge» αφηγείται την ιστορία του νεαρού Άγγλου συγγραφέα, Κρίστιαν Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, που ερωτεύεται τη σταρ του Moulin Rouge, Σατίν (Κίντμαν).

http://youtu.be/LVLjp3_MQIw

Η ταινία ήταν υποψήφια για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ άλλων στις κατηγορίες Καλύτερης Φωτογραφίας και Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Κίντμαν.

Με αφορμή την 20η επέτειο από την ημέρα κυκλοφορίας της, σε ανάρτησή της στο Instagram η Νικόλ Κίντμαν δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαζ Λούρμαν.

«Μερικές από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις από το #MoulinRouge» έγραψε στη λεζάντα και πρόσθεσε μία από τις πιο διάσημες ατάκες της ταινίας: «Το σπουδαιότερο πράγμα που θα μάθετε ποτέ είναι να αγαπάτε και να ανταποδίδεται η αγάπη σας».

Ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ επίσης έκανε ειδική μνεία στην κλασσική ταινία με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την πρώτη προβολή της.

Ο Μπαζ Λούρμαν αποκάλυψε μάλιστα σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι η θεατρική διασκευή της ταινίας σύντομα θα επιστρέψει στο Μπρόντγουεϊ.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved