Jennifer Lopez: Πρωταγωνιστεί σε θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Netflix

POP UP TEAM
/
17 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Πρόκειται για το τρίτο πρότζεκτ της Jennifer Lopez που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο εκατομμυρίων που έχει υπογράψει με την πλατφόρμα. 

Πιο παραγωγική από ποτέ μοιάζει να είναι η Jennifer Lopez, η οποία πέρα από τη νέα “παλιά” της σχέση με τον Ben Affleck, έχει στο πρόγραμμά της για τα επόμενα χρόνια 3 ταινίες, στις οποίες θα πρωταγωνιστήσει στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας που έκλεισε πρόσφατα με την πλατφόρμα του Netflix.

Μέχρι τώρα μόνο οι δύο τίτλοι των ταινιών της λατίνας σούπερ σταρ είχαν γίνει γνωστοί, όμως η τελευταία ανάρτηση της J.Lo να αλλάζει τα δεδομένα.

Το 3ο πρότζεκτ της 51χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, όπως γράφει το Deadline με τίτλο “Atlas” και αφορά την ομώνυμη ηρωίδα στη μάχη της εναντίον ενός στρατιώτη με τεχνητή νοημοσύνη, ο οποίος έχει ως στόχο να αφανίσει την ανθρωπότητα. 

H Lopez νωρίτερα είχε ανακοινώσει χαρούμενη τα νέα για τη συνεργασία με το Netflix, λέγοντας πως για τους συνεργάτες της και για εκείνη δεν υπάρχει καλύτερο “σπίτι”.

Τα δύο πρώτα προτζεκτ, τα οποία έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής της, Nuyorican Productions, έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί με το “The Mother” να έχει λάβει και ημερομηνία κυκλοφορίας, στο πρώτο τέταρτο του 2022. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, η Lopez βρίσκεται στη διαδικασία εκπαίδευσης, αφού θα ενσαρκώσει το ρόλο μίας γυναίκας εκτελέστριας που θα προσπαθήσει να μάθει στην κόρη της πώς να επιβιώνει.

Όσο για το “The Cipher”, τη δεύτερη ταινία της συμφωνίας, βασίζεται στο βιβλίο της Isabel Maldonado, και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved