“Spencer”: Κυκλοφόρησε η αφίσα της ταινίας με τη θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα

POP UP TEAM
/
27 Αυγούστου, 2021

H ταινία για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα κάνει πρεμιέρα στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο.

Μετά την πρώτη φωτογραφία της Κρίστεν Στιούαρτ μεταμορφωμένη σε πριγκίπισσα Νταϊάνα τον περασμένο Ιανουάριο, η αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών NEON αποκάλυψε τώρα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας “Spencer” για τη ζωή της πρώτης συζύγου του Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας, σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαρέν.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συνοδεύτηκε από αφίσα, στην οποία η πρωταγωνίστρια, Κρίστεν Στιούαρτ εμφανίζεται να φορά λευκό εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα, να έχει σκυμμένο το πρόσωπό της και να κλαίει.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο θα προβληθεί στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον ίδιο μήνα και στις κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 5 Νοεμβρίου.

Η Νταϊάνα της Στιούαρτ αποδίδεται στην αφίσα με λεπτομέρεια που παραπέμπει σε πίνακα Ολλανδών ζωγράφων του 17ου αιώνα. Καταρρακωμένη, κρύβει το πρόσωπο στα χέρια της, ενώ φορά μία περίτεχνη τουαλέτα που μοιάζει να την αγκαλιάζει κυριαρχώντας στην εικόνα.

Δείτε την αφίσα:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved