Γουίλ Σμιιθ: “Αυτή είναι χειρότερη ταινία που έχω παίξει”

POP UP TEAM
/
12 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Για διαφορετικούς λόγους, αυτές είναι οι δύο σχεδόν τέλειες ταινίες» εκτίμησε

Σε πρόσφατο επεισόδιο της σειράς του GQ «Undercover» ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε ποιον θεωρεί τον καλύτερο ρόλο του και ποιον τον χειρότερο στην καριέρα του.

Για τον καλύτερο ρόλο νομίζω ότι ισοβαθμίζουν οι ερμηνείες στις ταινίες «Men in Black» (Οι Άνδρες με τα Μαύρα) και «The Pursuit of Happyness» (Το Κυνήγι της Ευτυχίας) είπε ο Γουίλ Σμιθ.

«Για διαφορετικούς λόγους, αυτές είναι οι δύο σχεδόν τέλειες ταινίες» εκτίμησε.

Στην ταινία «Men in Black», η οποία τελικά μετατράπηκε σε franchise, ο Σμιθ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τόμι Λι Τζόουνς ως πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης που εποπτεύει την εξωγήινη ζωή στη Γη.

Στη βιογραφική δραματική ταινία «The Pursuit of Happyness» ο ηθοποιός, ράπερ και κινηματογραφικός παραγωγός έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως άστεγος πωλητής Κρις Γκάρτνερ.

Αναφερόμενος στην ταινία που θεωρεί χειρότερη ταινία του, ο Σμιθ επέλεξε ξεκάθαρα: την ταινία «Wild Wild West».

«Η ταινία είναι απλά πηγή στενοχώριας» είπε ο ηθοποιός γελώντας. «Να βλέπω τον εαυτό μου με δερμάτινες περισκελίδες … Δεν μου αρέσει ».

Στην ταινία που διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση του 1869, ο μαύρος κυβερνητικός πράκτορας Τζέιμς Γουέστ και ο ομοσπονδιακός πράκτορας Άρτεμους Γκόρντον προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του δρα Λόβλες να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved