Leonardo DiCaprio: Ποια είναι η σκηνή που ξεχωρίζει από όλη τη φιλμογραφία του

POP UP TEAM
/
15 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Για τον ηθοποιό, μία είναι η σκηνή που δεν θα βγάλει ποτέ από το μυαλό του.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε έναν μεγάλο αριθμό ταινιών με τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες και τους σπουδαιότερους συναδέλφους, θα λέγαμε πως είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε μία σκηνή του Leonardo DiCaprio ως την αγαπημένη μας, αφού σε όλη του τη φιλμογραφία έχει χαρίσει στο κοινό απίστευτες ερμηνείες.

Και όμως για τον ίδιο είναι πολύ απλό, καθώς μία είναι σκηνή που μέχρι σήμερα τον συγκλονίζει και δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. Ειδικότερα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία “Departed” του Martin Scorsese, την τρίτη κατά σειρά στην οποία ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τον επιτυχημένο σκηνοθέτη.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός μυστικού αστυνομικού, ο οποίος προσπαθεί να εισχωρήσει στη συμμορία Ιρλανδών στη Βοστώνη και να μαζέψει στοιχεία ώστε να συλλάβει τα μέλη της.

Αρχηγός της συμμορίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Jack Nicholson, με τον DiCaprio να αποκαλύπτει πως μία είναι η σκηνή που θα τη θυμάται με τα καλύτερα συναισθήματα. Ειδικότερα, ο ηθοποιός μιλούσε για εκείνη όπου ο χαρακτήρας του Nicholson εξηγεί στον DiCaprio πως υποπτεύεται πως υπάρχει ένας ρουφιάνος στη συμμορία. 

“Υπήρχαν διάφορες σκηνές όπου δεν είχα ιδέα τι θα γινόταν στη συνέχεια. Μία σκηνή συγκεκριμένα, θυμάμαι τον Jack να μιλάει με τον Marty, γιατί είπε πως δεν ένιωθε πως ήταν αρκετά φοβιστικός. Ήταν μία από τις σκηνές στο table reading. Ήταν μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη ζωή μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά του ηθοποιού” είχε δηλώσει στη συνέντευξη τύπου λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, μπορεί ο Nicholson να γύρισε γρήγορα τη σκηνή του, όμως εκείνος κατάφερε να ζήσει κάποιες από τις πιο έντονες στιγμές στην ταινία. “Ως άνθρωπος, ως άτομο, υπάρχουν κάποιες αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ”, είπε χαρακτηριστικά.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Scorsese κέρδισε το μοναδικό Όσκαρ σκηνοθεσίας που έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα για το “Departed”, σε αντίθεση με τον DiCaprio που δεν έλαβε υποψηφιότητα, αφού είχε αρνηθεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τους συμπρωταγωνιστές τους.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved