Σιλβέστερ Σταλόνε: “Κόντεψα να πεθάνω στην τελευταία σκηνή στο Rocky 4, o Ντολφ Λούντγκρεν με έστειλε στην Εντατική”

POP UP TEAM
/
12 Νοεμβρίου, 2021

“Με κονιορτοποίησε” δήλωσε ο Σταλόνε – Το δυνατό χτύπημα του Λούντγκρεν στο στήθος του είναι αυτό που υπάρχει στο Rocky 4

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ότι φοβήθηκε ότι θα πεθάνει μετά από μια σκηνή μποξ στο “Rocky IV” με τον “Ivan Drago” τον οποίο υποδήθηκε ο Ντολφ Λούντγκρεν.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν ως αντίπαλοι πυγμάχοι στην τέταρτη ταινία του “Rocky” που κυκλοφόρησε το 1985. Ο 75χρονος Σταλόνε αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σκηνής στο πρόσφατο βίντεο του καναλιού του στο YouTube, The Making of Rocky vs. Drago.

“Το πρώτο πράγμα που γυρίσαμε ήταν η είσοδός μου, η είσοδός του και οι εισαγωγές και μετά τραυματίστηκα πραγματικά κατά τη διάρκεια του αγώνα και έπρεπε να μεταφερθώ σε Εντατική στην Καλιφόρνια από τον Καναδά”, είπε ο διάσημος ηθοποιός.

“Με κονιορτοποίησε”
Και συνέχισε, “Λοιπόν, με κονιορτοποίησε. Και δεν το ένιωσα αυτή τη στιγμή, αλλά αργότερα εκείνο το βράδυ η καρδιά μου άρχισε να φουσκώνει. Η αρτηριακή μου πίεση ανέβηκε στο 260 και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να βρίσκομαι σε επείγουσα αεροπορική πτήση”.

“Ήμουν στην εντατική περιτριγυρισμένος από καλόγριες και μετά από αυτό, έπρεπε να επιστρέψω και να τελειώσω τον αγώνα”, είπε.

Στη συνέχεια, ο Σταλόνε εξήγησε ότι έμεινε στη ΜΕΘ για τέσσερις ημέρες πριν επιστρέψει για να γυρίσει την υπόλοιπη σκηνή της τελευταίας μάχης, προσθέτοντας ότι το δυνατό χτύπημα του Λούντγκρεν στο στήθος του είναι “αυτό που υπάρχει στην αρχική ταινία”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved