Frozen Out, ένα film παρουσίασης ενός Κινέζου κινηματογραφιστή

POP UP TEAM
/
4 Απριλίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Στο Frozen Out ένας κινηματογραφιστής και φωτογράφος από την Κίνα δείχνει πλευρές της ζωής του, μιλώντας για πράγματα με τα οποία νοιώθει αποξενωμένος και δυσκολεύεται να διαχειριστεί.

Σε αυτή τη μικρού μήκους ταινία αξίζουν τα πολύ ωραία πλάνα των Tyler Hill και Zhanwen Yang και η απαλή μουσική των Jonathan Shaw και Patrick Lieberkind, που ταιριάζει με τον συναισθηματικά φορτισμένο πρωταγωνιστή και δημιουργό της Hao Zhou (https://www.haozhoustudio.com/about). Ωστόσο, το όλο εγχείρημα θα ήταν καλύτερο αν η σύνδεση μεταξύ των τοπίων που εμφανίζονται, από τους Hao Zhou και Tyler Hill, ήταν πιο αρμονική, καθώς είναι εμφανής η διαφορά μεταξύ τους.

Το έργο υποστηρίχθηκε οικονομικά από τη φιλανθρωπική οργάνωση Art With Impact (https://artwithimpact.org/film/frozen-out/), είναι παραγωγή της Hillfire Films (https://www.hillfirefilms.com/film/frozen-out) και έλαβε βραβείο στον 48ο φοιτητικό διαγωνισμό Oscar (https://www.oscars.org/news/academy-reveals-2021-student-academy-award-winners-and-medal-placements), το 2021.

Αυτή την περίοδο προβάλλεται, παγκοσμίως, δωρεάν, για περιορισμένο αριθμό ατόμων, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Festival Scope (https://www.festivalscope.com/film/frozen-out/), μέχρι τις 17/04/2022, στα πλαίσια προβολών που γίνονται μετά τη λήξη του 36ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Fribourg (https://www.fiff.ch/en/festival-2022).

Κώστας Καγκελίδης

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved