Η Thandie Newton απολύθηκε από τον τον Channing Tatum στην ταινία Magic Mike 3

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Thandie Newton δεν ανήκει πλέον στο καστ του σίκουελ του «Magic Mike», μετά από έντονο καυγά που ξέσπασε στα γυρίσματα με τον Channing Tatum.

Η Thandie Newton φέρεται να απολύθηκε από το Magic Mike 3, έπειτα από έντονη διαμάχη στα γυρίσματα με τον Channing Tatum, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Six Page. Αφορμή της έντονης διαφωνίας τους στάθηκε το περίφημο χαστούκι που δέχθηκε ο Chris Rock από τον Will Smith στα βραβεία Όσκαρ.

Το συνεργείο είχε γυρίσματα για 11 ημέρες πριν από τη δραματική τροπή που πήραν τα πράγματα με αποτέλεσμα την αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι οι παραγωγοί του σίκουελ αποφάσισαν τελικά να αναθεωρήσουν για τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο που μέχρι πρόσφατα είχε η Νιούτον. Αντικαταστάτριά της είναι η ηθοποιός, Salma Hayek, σύμφωνα με το Variety.

«Ήταν μια απλή διαμάχη αλλά ξαφνικά κλιμακώθηκε. Ο Tσάνιγκ μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε», φέρεται να είπε άλλη πηγή, προσθέτοντας ότι η Νιούτον συμπεριφέρθηκε σαν «ντίβα» στο set πριν τον καβγά. 

Ο λόγος ήταν η διαφωνία τους σχετικά με μία συζήτηση, που είχαν για το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock, τη βραδιά των Όσκαρ.

Μετά από αυτό το σκηνικό, ο Tatum αρνήθηκε να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Newton «Μετά τον καβγά, είπε: “Δεν δουλεύω πια μαζί της”. Είναι παραγωγός, είναι η ταινία του, άρα είναι εκτός ταινίας», είπε η πηγή στη Sun.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved