Ο Chris Evans ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο, από το περιοδικό People

Copyright @Instagram Chris Evans
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
8 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Το περιοδικό People έστεψε τον αμερικάνο ηθοποιό Chris Evans ως τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο The Late Show with Stephen Colbert, με τη βοήθεια του John Oliver και του Dwayne Johnson.

Στην εκπομπή που προβλήθηκε στις 8 Νοεμβρίου, ο John Oliver κάθισε ανάμεσα στο κοινό, καθώς ο παρουσιαστής Stephen Colbert ανακοίνωνε τον νικητή ανάμεσα σε δύο φιναλίστ. Τον ίδιο τον Oliver και τον 41χρονο Chris Evans, τους οποίους ο Colbert αποκάλεσε «πυρακτωμένους σουπερνόβα».

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Evans, ένας θυμωμένος Oliver προσπάθησε να ξεσηκώσει το κοινό για να γιουχάρει την απόφαση, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε εξοργισμένος, απαιτώντας «επαναμέτρηση» καθώς έφευγε.

Ο πρώην σταρ του Captain America, ο οποίος δεν μπορούσε να εμφανιστεί στην εκπομπή, έλαβε συγχαρητήρια από τον Dwayne Johnson για τα γυρίσματα της καινούργια τους ταινίας, Red One.

Ωστόσο, ο Johnson, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας του 2016, τόνισε: «Ποτέ δεν εγκαταλείπω τον τίτλο… Είμαι ο πιο σέξι άντρας στη ζωή στο διηνεκές, που σημαίνει για πάντα».

200B20A7 8B39 48C0 BFF9 20C290C9252D

Ο Evans, μπερδεμένος, προσπάθησε να πάρει διευκρινίσεις, αλλά ο Johnson τον σταμάτησε. «Επέτρεψε μου να σου κάνω μια ερώτηση, αδερφέ. Είμαι ζωντανός;… Είμαι ακόμα σέξι; Βάζω στοίχημα ότι είμαι. Το μοιραζόμαστε!»

Ο Evans συμφώνησε και οι δύο πιο σέξι άντρες εν ζωή μπορούν να συνεχίσουν να ζουν, προφανώς, ευτυχισμένοι. Αλλά όχι πριν ο Johnson προτρέψει τον συμπρωταγωνιστή του να πει κάτι σέξι στην κάμερα και ο Evans υποχώρησε λέγοντας: «Πηγαίνετε να ψηφίσετε αύριο».

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο περιοδικό People, o Evans προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, «Είμαι προετοιμασμένος για τρελό δούλεμα από τους φίλους μου και ξέρω ότι η μητέρα μου θα κατενθουσιαστεί. Είναι περήφανη για οτιδήποτε κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι που πραγματικά μπορεί να καυχιέται».

Για την ιστορία ο περσινός νικητής ήταν ο 53χρονος Paul Rudd της Marvel.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved