Μια πρώτη ματιά στο «Joker: Folie à Deux» του Todd Phillips καθώς το sequel ξεκινά να γυρίζεται

Copyright @Instagram joaquinlphoenix
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο σκηνοθέτης μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram του Joaquin Phoenix στον ρόλο του Arthur Fleck.

Ο Joker επιστρέφει καθώς ξεκινά η παραγωγή για το Joker: Folie à Deux, το sequel της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του 2019.
Ο σκηνοθέτης Todd Phillips μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram του το Σάββατο με τον Joaquin Phoenix στον χαρακτήρα του Arthur Fleck με τη λεζάντα: «Day 1. Our boy. #joker»

Μέχρι στιγμής, στο sequel αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν ο Joaquin Phoenix, η Lady Gaga ως Harley Quinn, η Zazie Beetz ως Sophie Dumond, ο Brendan Gleeson και η Catherine Keener.

Η ταινία έρχεται αφότου ο πρώτος Joker του Phillips, που ήταν μεγάλη επιτυχία στο box office, εισέπραξε 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Η ταινία της Warner Bros που βασίζεται στον κακό της DC και βασικό ανταγωνιστή του Batman, κέρδισε επίσης δύο Όσκαρ, με τον Joaquin Phoenix να κερδίζει το χρυσό αγαλματίδιο καλύτερου πρωταγωνιστικού ρόλου.

Ενώ η πλοκή του sequel είναι ακόμη άγνωστη, ο Todd Phillips έγραψε το σενάριο μαζί με τον συν-σεναριογράφο του Joker, Scott Silver. Η πρώτη ταινία ακολουθούσε έναν επίδοξο stand-up κωμικό που δούλευε ως κλόουν και υπέφερε από προβλήματα ψυχικής διαταραχής. Καθώς οι καιροί γίνονταν δύσκολοι, ο βασικός χαρακτήρα άρχισε να κατρακυλά στην τρέλα, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί στην εμβληματική περσόνα του Joker. Ένα hint για το τι θα ακολουθήσει στο sequel θα μπορούσε επίσης να είναι στο όνομα, Folie à Deux, το οποίο αναφέρεται σε έναν ιατρικό όρο για μια πανομοιότυπη ή παρόμοια ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα, συνήθως τα μέλη μιας στενής οικογένειας.

Το 2019, το Hollywood Reporter είχε δημοσιεύσει την είδηση ότι ο σκηνοθέτης θα επέστρεφε για να γράψει ένα sequel του Joker και αργότερα ανέφερε ότι ο Todd Phillips μπορεί να είναι κάποιου είδους σύμβουλος σε μελλοντικά έργα της DC για τη Warner Bros.

Το Joker: Folie à Deux πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved