Ο Henry Cavill επιβεβαιώνει ότι τελείωσε ως Superman καθώς ο James Gunn ανακοινώνει νέα Super ταινία

Copyright @Facebook Henry Cavill
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Cavill επιβεβαίωσε ότι «η ώρα μου να φορέσω ξανά την κάπα έχει περάσει» καθώς ο Gunn ετοιμάζει καινούργια ταινία με έναν νεαρό Superman.

Μετά από φήμες εδώ και εβδομάδες για το τι θα μπορούσε ή δεν θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος (και ο συνεργάτης παραγωγής Peter Safran) με τη νέα τους ηγεσία των DC Studios της Warner Bros Discovery, ο James Gunn ανακοίνωσε το πρώτο του project ως επικεφαλής του στούντιο. Και αυτό θα είναι μια ταινία για τον Superman— χωρίς τον Henry Cavill στον ομώνυμο ρόλο.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του ίδιου του Gunn στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω στο σενάριο της ταινίας εδώ και καιρό, περιγράφοντάς την ως μια ταινία που «εστιάζει σε ένα προηγούμενο μέρος της ζωής του Superman»—εξ ου και η έλλειψη του Cavill στον ηγετικό ρόλο. «Μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Henry και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του και μιλήσαμε για μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες να συνεργαστούμε στο μέλλον», έγραψε ο Gunn.

 

Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τον Gunn να κινείται σε αυτό που ακούγεται σαν «origin story», αφού το σύγχρονο σύμπαν ταινιών της DC ξεκίνησε με την προέλευση του Superman, με την ταινία Man Of Steel του Zack Snyder, το 2013, το οποίο ξεκίνησε το franchise. Το προφανές ερώτημα εδώ είναι αν η ταινία του Gunn θα ενσωματώσει οποιοδήποτε υλικό από την ταινία του Snyder – συμπεριλαμβανομένης της αξέχαστης στιγμής που ο πατέρας του Superman θυσιάζεται ορμώντας σε έναν ανεμοστρόβιλο – ή αν ο Gunn και η ομάδα του θα χτίσουν μια νέα εκδοχή του χαρακτήρα.

Ο Gunn σημείωσε ότι κανένας σκηνοθέτης δεν έχει ακόμη επιλεγεί για να χειριστεί την ταινία με τον ίδιο πιθανώς να μην αναλάβει την δουλειά, δεδομένων των απαιτήσεων των νέων του καθηκόντων.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved