Ο Michael Bay κατηγορείται για τον θάνατο ενός περιστεριού κατά την διάρκεια γυρισμάτων

Wikimedia Commons / Larry A. Simmons
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η ιταλική νομοθεσία απαγορεύει τη βλάβη οποιουδήποτε άγριου πτηνού.

Ο Michael Bay αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα στην Ιταλία, όπου ένα περιστέρι – ένα προστατευόμενο πουλί στη χώρα – φέρεται να πέθανε στο πλατό του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία 6 Underground το 2018.

Σύμφωνα με το The Wrap, ένα περιστέρι σκοτώθηκε από μια ψεύτικη κούκλα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας 6 Underground του Netflix. Ένα άτομο που δεν κατονομάζεται τράβηξε μια φωτογραφία του περιστατικού και το ανέφερε στις ιταλικές αρχές λόγω της εθνικής νομοθεσίας που απαγορεύει την πρόκληση βλάβης ή θανάτωσης άγριων πτηνών.

Ως σκηνοθέτης της ταινίας, ο Michael Bay θεωρείται υπεύθυνος για τον θάνατο του περιστεριού. Οι ιταλικές αρχές προσφέρθηκαν να επιτρέψουν στον Bay να πληρώσει ένα μικρό πρόστιμο και να κλείσει την υπόθεση, αλλά εκείνος έχει επανειλημμένα αρνηθεί την προσφορά, επιμένοντας στην αθωότητά του για το περιστατικό. «Είμαι πολύ γνωστός φιλόζωος και μεγάλος ακτιβιστής υπέρ των ζώων», είπε ο Bay στο TheWrap. «Κανένα ζώο που συμμετείχε στην παραγωγή δεν τραυματίστηκε. Ή σε οποιαδήποτε άλλη παραγωγή στην οποία έχω δουλέψει τα τελευταία 30 χρόνια».

Επικαλούμενος ξεκάθαρα βίντεο και πλήθος μαρτύρων καθώς και υπεύθυνων ασφαλείας που τον απαλλάσσουν από αυτούς τους ισχυρισμούς, ο σκηνοθέτης πρόσθεσε, «οι ιταλικές αρχές μου πρόσφεραν την ευκαιρία να διευθετήσω αυτό το ζήτημα πληρώνοντας ένα μικρό πρόστιμο. Αλλά, αρνήθηκα να το πράξω γιατί δεν είμαι ένοχος ότι έχω βλάψει ένα ζώο. Υπάρχει μια δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, οπότε δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα επικρατήσουμε όταν θα πάμε στα δικαστήρια», είπε ο Bay.

Ο Ryan Reynolds πρωταγωνίστησε στο 6 Underground ως ένας δισεκατομμυριούχος που ηγείται μιας ομάδας έξι ατόμων που προσποιούνται τον θάνατό τους και προσπαθούν να εξοντώσουν έναν δικτάτορα. Το 6 Underground βασίστηκε σε μια πρωτότυπη ιδέα και γράφτηκε από τους εκτελεστικούς παραγωγούς Rhett Reese και Paul Wernick, περισσότερο γνωστούς για τη δουλειά τους στο Deadpool και Deadpool 2. Στην ταινία πρωταγωνίστησε επίσης ο Corey Hawkins, ο Manuel Garcia-Rulfo, ο Dave Franco, η Adria Arjona και ο Ben Hardy. 

http://www.youtube.com/watch?v=YLE85olJjp8

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved