Η Marisa Abel επιβεβαίωσε ότι θα υποδυθεί την Amy Winehouse στη βιογραφική ταινία «Back To Black»

POP UP TEAM
/
16 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η σταρ του κλάδου Marisa Abel έχει επιβεβαιωθεί ότι θα υποδυθεί την Amy Winehouse στην επερχόμενη βιογραφική ταινία Back To Black.

Η Focus Features συνεργάστηκε με το StudioCanal για το έργο, το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις από το 2018 . Το στούντιο κυκλοφόρησε μια φωτογραφία, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες αναφορές ότι είχε επιλεγεί ως η τραγουδίστρια του Camden.

Το Back To Black θα σκηνοθετηθεί από τον Sam Taylor-Johnson, γνωστότερο για τη σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας του 2009 του John Lennon Nowhere Boy και Fifty Shades Of Grey . Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τη Δευτέρα (16 Ιανουαρίου) στο Λονδίνο.

Ο Matt Greenhalgh, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε με την Taylor-Johnson στο Nowhere Boy , έχει γράψει το σενάριο για τη βιογραφική ταινία. Οι Alison Owen, Debra Hayward και Nicky Kentish-Barnes θα είναι παραγωγοί.

amy winehouse346363

Η Amy Winehouse παίζει στο The Ambassador, 2 Μαρτίου 2007, στο Δουβλίνο, Ιρλανδία (Εικόνα: Phillip Massey/FilmMagic)

Το έργο, το οποίο έχει εγκριθεί από το Amy Winehouse estate, θα περιλαμβάνει τραγούδια της τραγουδίστριας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι Studiocanal, Focus Features και Monumental κάνουν αυτήν την ταινία γιορτάζοντας την εξαιρετική μουσική κληρονομιά της κόρης μας Amy και επιδεικνύοντας το ταλέντο της με τον τρόπο που της αξίζει», αναφέρει μια δήλωση από το κτήμα της.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το Back To Black «θα επικεντρωθεί στην εξαιρετική ιδιοφυΐα, τη δημιουργικότητα και την ειλικρίνεια της Amy που εμφύσησαν όλα όσα έκανε. Ένα ταξίδι που την οδήγησε από την τρέλα και το χρώμα του Camden High Street της δεκαετίας του ’90 στην παγκόσμια λατρεία – και πάλι πίσω, το Back To Black πέφτει στο τζάμι της διασημότητας για να παρακολουθήσει αυτό το ταξίδι πίσω από τον καθρέφτη, για να δει τι είδε η Amy, για να νιώσει αυτό που ένιωθε».

Μιλώντας για την ταινία, η Taylor-Johnson είπε: «Η σύνδεσή μου με την Amy ξεκίνησε όταν άφησα το κολέγιο και έκανα παρέα στη δημιουργικά ποικιλόμορφη συνοικία Camden του Λονδίνου. Έπιασα δουλειά στο θρυλικό Koko Club και μπορώ ακόμα να αναπνεύσω κάθε πάγκο της αγοράς, vintage μαγαζί και δρόμο.

«Μερικά χρόνια αργότερα η Έιμι έγραψε τα τρομερά ειλικρινή της τραγούδια όσο ζούσε στο Κάμντεν. Όπως με εμένα, έγινε μέρος του DNA της. Την είδα για πρώτη φορά να παίζει σε ένα talent show στο Ronnie Scott’s Jazz Club στο Soho και ήταν αμέσως προφανές ότι δεν ήταν απλώς «ταλέντο»… ήταν ιδιοφυΐα. Ως κινηματογραφιστής δεν μπορείς πραγματικά να ζητήσεις περισσότερα.

«Αισθάνομαι ενθουσιασμένη και ταπεινωμένη που έχω αυτή την ευκαιρία να πραγματοποιήσω την όμορφα μοναδική και τραγική ιστορία της Amy στον κινηματογράφο, συνοδευόμενη από το πιο σημαντικό μέρος της κληρονομιάς της – τη μουσική της. Έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης, με τον συγγραφικό μου συνεργάτη – Matt Greenhalgh – θα δημιουργήσω μια ταινία που όλοι θα αγαπήσουμε και θα αγαπάμε για πάντα. Ακριβώς όπως κάνουμε κι εμείς την Έιμι».

Η Abel είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της Yasmin Kara-Hanani στη σειρά του HBO Industry . Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά της Μπάρμπι ζωντανής δράσης της Γκρέτα Γκέργουιγκ , δίπλα στους Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ.

http://youtu.be/PbM84z4XYgc

Η ζωή της Γουάινχαουζ ήταν το θέμα του ντοκιμαντέρ του BBC του 2021 Reclaiming Amy , που κυκλοφόρησε για να συμπέσει με τη 10η επέτειο από τον θάνατο της τραγουδίστριας. Ο πατέρας της Mitch Winehouse εμφανίστηκε στην ταινία, αφού άσκησε ανοιχτά κριτική στο ντοκιμαντέρ Amy του 2015 , σε σκηνοθεσία Asif Kapadia

http://youtu.be/JAusuLIm8FQ 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved