Joker: Folie à Deux. Πού χάθηκε η Lady Gaga;

Copyright @Instagram stefanixdogs
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
24 Ιανουαρίου, 2023

Η Lady Gaga έχει εξαφανισθεί το τελευταίο διάστημα καθώς είναι «επικεντρωμένη» στη δουλειά της ενόψει του επερχόμενου ρόλου της στο Joker: Folie à Deux.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, «Η Lady Gaga κρατάει χαμηλό προφίλ διότι είναι συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Είναι εντελώς βυθισμένη στο sequel του Joker και πολλή από την ενέργειά της πηγαίνει προς αυτό».

Τον Αύγουστο του 2022, η Lady Gaga κλήθηκε να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Joaquin Phoenix στο πολυαναμενόμενο sequel του θρίλερ του 2019, Joker και ανακοίνωσε την συμμετοχή της από το λογαριασμό της στο Twitter.

Η ανάρτηση δείχνει ένα ασπρόμαυρο βίντεο με τις σκιές του Phoenix και της ίδιας να ενώνονται, μαζί με τη λεζάντα που ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel για τις 4 Οκτωβρίου 2024 — ακριβώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της αρχικής ταινίας.

Η Lady Gaga εικάζεται ότι θα αναλάβει τον ρόλο της παρτενέρ του Joker, Harley Quinn — της ψυχιάτρου του στο άσυλο η οποία γίνεται η συνεργάτης του στο έγκλημα.
Η ερμηνεία της Gaga ως Harley Quinn θα είναι η τρίτη ενσάρκωση του ρόλου. Η Margot Robbie υποδύθηκε τη Harley στις ταινίες Suicide Squad και Birds of Prey της DC Comics, ενώ η Kaley Cuoco χάρισε τη φωνή της στη σειρά κινουμένων σχεδίων του HBO, Harley Quinn.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Margot Robbie δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι είναι ενθουσιασμένη που η Gaga αναλαμβάνει τον διάσημο χαρακτήρα. «Νομίζω ότι θα κάνει καταπληκτική δουλειά. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ήλπιζα ότι η Harley θα γινόταν ένας από αυτούς τους χαρακτήρες, κάπως σαν τον Batman ή τον Hamlet, που πηγαίνει από ηθοποιό σε ηθοποιό. Όλοι μπορούν να τον παίξουν», είπε η Robbie.

Η αρχική ταινία απέσπασε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office και χάρισε στον Phoenix Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Το σενάριο για το Folie à Deux γράφτηκε από τον Todd Phillips, ο οποίος είναι επίσης έτοιμος να σκηνοθετήσει την ταινία.

http://www.youtube.com/watch?v=jfmpSf7SifU

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved