Η Lisa Loring, η ηθοποιός που ενσάρκωσε την original Wednesday Addams, πέθανε στα 64 της

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
30 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Πρωταγωνίστησε στην πρωτότυπη σειρά The Addams Family από το 1964 έως το 1966.

Η Lisa Loring πρωταγωνίστησε ως Wednesday Addams, η σκοτεινή και μακάβρια κόρη της Morticia και του Gomez Addams, στην αρχική τηλεοπτική σειρά The Addams Family, η οποία προβλήθηκε για 64 επεισόδια μεταξύ 1964 και 1966. Αργότερα επανέλαβε τον ρόλο της στην τηλεοπτική ταινία του 1977, Halloween with the New Addams Family.

Άλλες ταινίες στις οποίες έπαιξε η Loring περιελάμβαναν επαναλαμβανόμενους ρόλους στα As the World Turns και Barnaby Jones, καθώς και guest εμφανίσεις στην κατασκοπευτική σειρά The Girl from U.N.C.L.E. και στο Fantasy Island. Η τελευταία της εμφάνιση στην οθόνη ήταν στην ταινία Doctor Spine του 2015.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Lisa Loring πέθανε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, λόγω επιπλοκών από εγκεφαλικό. Η Jenna Ortega, η τωρινή ηθοποιός της Wednesday Addams, τίμησε πρόσφατα τη Loring στην πρώτη σεζόν της σειράς Wednesday του Netflix ενσωματώνοντας τον bizarre χορό της στη δική της χορευτική σκηνή. «Αποτίμησα φόρο τιμής στη Lisa Loring, την πρώτη Wednesday Addams. Έκανα λίγο από το χορευτικό της», εξήγησε η Ortega σε πρόσφατη συνέντευξή της.

http://www.youtube.com/watch?v=KkIViykv2Ts

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved