Το «Batman Part II» έρχεται το 2025 ως μέρος του «DC Elseworlds»

©obipixel7propix
BETH TSALIKI
/
1 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη πολλά για την πλοκή του «Batman Part II», ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου 2025. Την ημερομηνία επιβεβαίωσαν οι διευθυντές του DC Studios James Gunn και Peter Safran σε εκδήλωση τύπου της Warner Bros στις 30 Ιανουαρίου.

Ο Gunn και ο Safran ετοιμάζουν ένα νέο DC Universe το οποίο περιλαμβάνει το Superman: Legacy που θα βγει το 2025. Παρόλα αυτά, το «The Batman Part II» του Reeves θα ανήκει στην κατηγορία «DC Elseworlds». Η κατηγορία αυτή αφορά τις ιστορίες που δεν διαδραματίζονται στο κύριο σύμπαν της DC.

Πέρα από το «The Batman Part II», οι επερχόμενες ταινίες του «DC Elseworlds» περιλαμβάνει το «Joker: Folie à Deux» του Todd Phillips με τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga (που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024), την animation σειρά «Teen Titans Go!» και μια ταινία Superman σε παραγωγή του JJ Abrams και σενάριο Ta-Nehisi Coates.

Παράλληλα στο σύμπαν του DC Universe ετοιμάζεται μια νέα Batman and Robin ταινία, βασισμένη στη σειρά comics «The Brave and the Bold».

Από την άλλη, ο Reeves ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει  μια spinoff σειρά με επίκεντρο τον χαρακτήρα Penguin του Colin Farrell.

Ο Reeves σε δήλωσή του στις αρχές του μήνα, είπε ότι μίλησαν από κοντά με τον Gunn σχετικά με το «BatVerse» και το DC Universe, κάνοντας την συμφωνία ότι θα υποστηρίξει ο ένας τον άλλον.

Το «The Batman» με τον Robert Pattinson κέρδισε την αναγνώριση των κριτικών και απέσπασε 770 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office πέρυσι. Η ταινία μεταδίδεται τώρα στο HBO Max.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved